GALERIJA: Nije samo Google maštovit, zavirite u urede Vipneta!

Naslovnica Forum Komentari članaka GALERIJA: Nije samo Google maštovit, zavirite u urede Vipneta!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Izvrsno takve trendove trebaju pratiti sve tvrtke, jer znamo da IT tvrtke već dugo tako rade u takvim ugodnim atmosferama.

Teretana, bazen, vrtić, i restoran na vrhu nisu za džabe k’o u Google-u, to je već dovoljna razlika…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Lako je s tuđim k…. po drači lupat. Kaže jedna bezobrazna poslovica. Ovi milijuni su možda došli od korisnika koji su usluge plaćali znatno više nego što su trebali jer regulatorne agencije i državna administracija nije radila kako treba. Bravo VIP i kapitalizam na rvatski način. Zaboravih spomenut HT-ove milijarde profita, čisto da njih ne uvrijedimo ako ih ne spomenemo. 098 call 091. 091 call 098. Cijena . PRAVA SITNICA.

Sve to treba k…em po čelu zlupat dok im čelo ne poplavi!!
Prostotu na stranu…
K’o što Rasim na početku spomene lako je s “tuđim” parama se k…čit kak se ima i kak se može…a i Nives iz serije “Ruža Vjetrova” ima jako dobru izjavu koja se odlično uklapa u ovaj komentar “ima se, meže se, vala dragom Bogu”..
A, naravno, dragi Hrvati i Hrvatice i svi korisnici mobilnih mreža izvol’te trošit dalje na spike i prilike i promo tarife unutar i izvan VIP mreže taj nas remen najjače oko pasa steže…zovi svog kolegu, druga, baku ili svog priku uz najjaču VIP tarifa SPIKU…mada ovo s VIP-om nema veze ionako je sve to, tek bez veze…pa i dalje samo zovi da se VIP i dalje kupa u loooviii….
“Papi lova, uloži da se množi”….[emo_smijeh][emo_plazi][emo_euro][emo_euro][emo_euro][emo_dolar][emo_dolar][emo_kuna][emo_kuna][emo_dolar]

Vipnet je prvorazredna tvrtka koja je hrvatsko telekomunikacijsko tržište približila onima najrazvijenih europskih konkurenata.

Samo smotankovići nisu u stanju pronaći tarifu u kojoj će za male novce telefonirati od jutra do sutra.

A Vipnet ih, bez obzira kako to čudno zvučalo, nudi sasvim dovoljno.

Zaboravili smo da mnoštvo iz državnih i drugih proračuna nemilice troši na telefonske račune i ne mora voditi brigu da štedi. Koga briga. Samo nek se priča, ma koja tarifa bila. Kada bi svi preko 50 kuna plaćali iz svog žepa ne bi bilo stotina milijuna u žepovima VIPA i HTA.

Nešto što je smiješno jest sljedeće “Naglašavamo da ovo nije sponzorirani članak, samo smo željeli da naši čitatelji dobiju uvid u jednu drugu stranu poslovnog svijeta – točnije, kako i hrvatske firme nastoje biti u trendu.” Recite mi da ste baš sami željeli ovo vidjeti.
Da li Vi uredniče ovog članka stvarno mislite da je ovo bajna priča? Ljudi u VIPnetu rade preko agencije za privremeno zapošljavanje za 2.814,00kn brutto (2.200,00kn netto) dok VIPnetovi zaposlenici za isti posao su plaćeni do 8.000,00kn netto i imaju beneficije. Ubuduće napišite i koliko dotični poslodavac vodi sporova pred nadležnim sudovima. To bi također možda zanimalo građane, jer nije sve divno i bajno kako ste tu predstavili. U krajnju ruku, budite korektni.

New Report

Close