Još malo zelenila i obilje vode u tropskim krajevima… zelena boja opušta oči!!!
Prava promjena nakon zimske idile u našim krajevima.
Još malo zelenila i obilje vode u tropskim krajevima… zelena boja opušta oči!!!
Prava promjena nakon zimske idile u našim krajevima.
fenomenalne su Vam fotografije
svaka cast i samo tako nastavite…..uzivao sam u onim proslom ko da se ja vozim u avionu
ajte molim Vas mi recite ova fotka pod rednim brojem 3……gde je to ako smem da pitam jer mi se cini da sam bio bas na tom mestu…….izgleda mi ko slovenija
pofuk
olive, 19.01.2010. u 23:13
Ništa od Slovenije, barem ne u ovom terminu -nalazim se na toploj strani zemljine polutke, pa s obzirom da vam se sviđaju, još malo foto aktivnosti od nedjelje.
Ništa od Slovenije, barem ne u ovom terminu -nalazim se na toploj strani zemljine polutke, pa s obzirom da vam se sviđaju, još malo foto aktivnosti od nedjelje.
[/quote]
svaka čast poštovani,
no nije li lijepo, prelijepo rano ujutro prošetati botaničkim…
znate po onoj staroj.. ko rano rani..
a vidim, vi ste zgrabili par…
a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim
Ne kolega Alien, nije Tajland iako ima puno sličnosti -jednaka udaljenost od ekvatora ali sunce prolazi iznad tebe sa sjeverne strane (u odnosu na Tajland sa južne). Vegetacija -da – istih je karakteristika..
Ne kolega Alien, nije Tajland iako ima puno sličnosti -jednaka udaljenost od ekvatora ali sunce prolazi iznad tebe sa sjeverne strane (u odnosu na Tajland sa južne). Vegetacija -da – istih je karakteristika..
Dakle, latinska Amerika pretpostavljam [wink]
Evo par slika sa životinjama u glavnim ulogama
prekrasno……jedino mi nije jasno gdje sam tu ja jer sam se ponadao procitavsi Vas naslov
hvala na fotkama i samo nastavite…..uzivam
pofuk
lahka noc ili dobar dan sve zavisi u kojoj ste vremenskoj zoni