Fotografija

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Fotografija

…pa dobro…lijepo je …raskošno je…šumovito je…tajnovito…prostrano…plavetnilo je…puno vode…
ali…o lijepa …o draga…o slatka… [smiley]najdraža jer si naša… [smiley]

Ostavih gojzerice koje nisu izdrzale napore gacanja po tundrama i mocvarama u potrazi za cloudberrijima pa ih ostavih na stijeni tak da jedna gleda u Norvesku, druga u Svedsku (koja je bila na 20 prek rijeke od tog kamena) a one same su u Finskoj. Fotka u sebi ima i GPS koordinate pa tko se sluzi sa Google Earthom moze tocno vidjeti gdje sam ih ostavil. Druga fotka je najvisa tocka finskih cesta [smiley]

Viš vraga. Znači gotovo kućni ljubimci.
Selim ako se ovdje ova depresija u bilo kojem pogledu nastavi, gore ima bar snijega zimi, kod nas više nema ni toga. Zagreb je zimi samo siv, nikak beli Zagreb grad.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

…a ja pila čak i losovo mlijeko… [rolleyes]…istina u apotekarskoj količini… [smiley]

Jeb.. mlijeko. Ja donio doma hrpu kobasica i sunke od losa i soba. Njamiiiiii. Sranje je jedino sto su mi zalihe toga pri kraju [bye]

Viš vraga. Znači gotovo kućni ljubimci.
Selim ako se ovdje ova depresija u bilo kojem pogledu nastavi, gore ima bar snijega zimi, kod nas više nema ni toga. Zagreb je zimi samo siv, nikak beli Zagreb grad.

Ja vec dulje vrijeme razmisljam o selidbi u Rovaniemi. Pogledaj na http://www.gaisma.com podatke o klimi – ja sam ostal paf kad sam videl da Rovaniemi ima manje padalina od Zagreba. A ovo kaj velis za ZG i zime – ne da su sive i fuj nego kisa kenja pol godine. Sjeti se sam zadnje 2 zime – po 6 mjeseci nije prakticki sunca bilo. Depresivno za popizditi. Da je bar bilo snijega pa da to malo uljepsa stvar neg to sivilo – ma fuj

…a ja pila čak i losovo mlijeko… [rolleyes]…istina u apotekarskoj količini… [smiley]

Jeb.. mlijeko. Ja donio doma hrpu kobasica i sunke od losa i soba. Njamiiiiii. Sranje je jedino sto su mi zalihe toga pri kraju [bye]
[/quote]
Bogami stotku dobiš kad isteknu 24 sata!

[/quote]
…proždrljivci jedni…a ja imam čak i sliku od losovog izmeta… [cool]

Strašno, slažem se, te zime u ZG.
Nije meni do depre, Ja bi rado zbriso od nje, a kolko vidim i čujem gore žive razumni ljudi i žene.
A i djed Mraz…..

[/quote]
[/quote]
ugodno mirisanje ti bilo

…eto,toliko su ti oni ekološki osviješćeni… [rolleyes] [smiley]

[/quote]
[/quote]

Cuj mogu ti ja svoj izmet slikati kad pojedem ovu sobovsku kobasicu koja mi je jos ostala [lol]

Strašno, slažem se, te zime u ZG.
Nije meni do depre, Ja bi rado zbriso od nje, a kolko vidim i čujem gore žive razumni ljudi i žene.
A i djed Mraz…..

Djed Mraz je najveci pizdek. Nis ne daje djabe – sve moras platiti!

New Report

Close