Fotografija

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Fotografija

…odlično za skidat kile…

Pa lijepo si ti to pentranje imala. Svaka cast

Rovaniemi (glavni grad Laponije, Finska) i njegovi stanovnici

E sad malo cijena nekretnina tamo gore. Obratite paznju na povrsine zemljsita (tam se to prodaje u hektarima; 1 ha = 10000 m2). Stavite u relacije njihove prosjecne place (bitno vece neg nase), sjetite se nasih cijena pa slobodno opsujte sto zelite
[smiley]

Levi (tam nam Ivica Kostelic skija zimi), Laponija (Finska).

p.s.
Obratite paznju kak zgleda cesta na dalekom sjeveru gdje zimi zna biti pod normalno -30 C

Kao i uvijek krasne slike Aliene , kućicu smo već vidjeli [smiley]…najviše se veselim filmu kad ga dobim [wink]

A lijepo, lijepo. Ipak ima plavuša u većini pod tim kristalno plavim nebom.
Hvala.

Čisto onako neznalački, one životinje, pretpostavljam irvasi ili sobovi ili nešto slično su pravi čitaj živi ili je to neka plastična nakupina? Ubi me, ali meni djeluju pomalo umjetno. U svakom slučaju fascinantno.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

E sad malo cijena nekretnina tamo gore. Obratite paznju na povrsine zemljsita (tam se to prodaje u hektarima; 1 ha = 10000 m2). Stavite u relacije njihove prosjecne place (bitno vece neg nase), sjetite se nasih cijena pa slobodno opsujte sto zelite
[smiley]

selim u Finsku, ionako sam nešto depresivan ovih dana

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

[smiley]

[/quote]
…jesi našao mjesto…pogotovo sad u zimu… [smiley]

A lijepo, lijepo. Ipak ima plavuša u većini pod tim kristalno plavim nebom.
Hvala.

Čisto onako neznalački, one životinje, pretpostavljam irvasi ili sobovi ili nešto slično su pravi čitaj živi ili je to neka plastična nakupina? Ubi me, ali meni djeluju pomalo umjetno. U svakom slučaju fascinantno.

Irvas = Sob. Irvas je srpska rijec a sob nasa. I oni su u Laponiji normalna pojava ko kod nas krave. Izlaze na cestu, pasu po livadama, zaustave promet i tak. Ne boje se ljudi gotovo uopce. Mozes im prici na par metara i gledati ih kak pasu. I ziva su frka na cesti jer malo malo pa izlaze na nju.

[smiley]

[/quote]

Ak oces depru odi radije u Norvesku jer bus imal bolji osjecaj zbog toga sto u Norveskoj ima bitno vise kise i sivih dana neg u Finskoj. Plus jos kad zatamni nebo pa zatamne i planine okolo… [wink] No sudeci po standardu, nivou civiliziranosti i cemu god hoces mislim da je nasa HR idealno mjesto za biti depresivan. S razlogom.

…a ja pila čak i losovo mlijeko… [rolleyes]…istina u apotekarskoj količini… [smiley]

[smiley]

[/quote]
…jesi našao mjesto…pogotovo sad u zimu… [smiley]
[/quote]

Ja sanjam jednom otici gore po zimi da dozivim taj snijeg i da vidim auroru borealis uzivo.

New Report

Close