ma ne ide repa uz kavu, cigareta paše uz kavu!!!!!
…eto…,što ti je neznanje…kad sam nepušač… [sad]…ne pušim…ne pijem…al kavicu u neograničenim količinama…to nisi zasadio… [rolleyes]
…evo,Mikeš da ne misliš da samo kod tebe plodi… [rolleyes] moje šeri rajčice…sad još ih nije dosta za salatu…,al bit će… [proud]
Ma super evo i moj prilog s Ivanja i gablec je potpun!!!!!!!!!!!
1. P6230111.JPG (60,89 KB)
i u Kini jedu pse…
i u Kini jedu pse…
[/quote]
Pa i oni su ljudi i njima se to sviđa, a nije ti za zmjeriti jer vjerojatno ne poznaješ životinje!!!!!!
[/quote]
uh,….
nije lako između četiri gumena zida sagledat nepoznate horizonte
p.s. janjac oli jarac?
eh………..
Bakiceee lipo ti je, lipo mu je, na lažini suvoj ležat
…kad bi ste me pitali što mi je bilo najteže na Golom otoku…rekao bih da to nije bilo ni glad,ni žeđ ,ni strašni radni uvjeti…već to što ste se u toj gomili ljudi osjećali užasno osamljeni…i što su u vama ubili čovjeka…rekao je danas prof.Bobinac…
Kad sam jednom pitala Mateja…on je rekao…meni je bilo najteže kad sam kroz prozorčić od policijskog auta vidio Klek…i pomislio kako ga možda više nikad neću vidjeti…
Kad bi ste pitali mene…kad je jedan Slovenac danas upitao a zašto je sve to tako grozno devastirano…mene je bilo stid…
Zato jer Hrvat nažalost i dan danas kad konačno živi sam na svome i gdje živi već preko tisuću godina ima negdje duboko u podsvjesti osjećaj da živi i radi u prostoru i vremenu koje bi trebao prepustiti nekom drugom, "boljem" od njega.
Jer se uvijek autodestruktivno pita, jesam li ja taj, jesam li ja zaslužio lijepo i mirno živjeti i uživati ono što je moje.