Pažljivo sam pregledala sličice…i meni unutarnji dizajn – ne sviđa.
Nema kreatovnosti i luksuza.
Bravo za HORTIKULTURU oko svih sadržaja! Lijepo.
Pažljivo sam pregledala sličice…i meni unutarnji dizajn – ne sviđa.
Nema kreatovnosti i luksuza.
Bravo za HORTIKULTURU oko svih sadržaja! Lijepo.
dizajn je u skladu sa kategorizacijom objekta. meni ne leži, ali to uživo izgleda jako dobro. hotel je jedan dio priče, a luksuzni objekti su drugi dio priče. tamo je dizajn puno ljepši.
hortikultura je tipična porečka – nema greške, a niti konkurencije u cijeloj hrvatskoj, a bogme i u regiji. tko to ospori i dokaže, nagradit ću ga.
Najljepše je to što će taj resort ove godine početi donositi lijepe novce, a uz ovakvo vrijeme moglo bi to biti fenomenalno…
Najljepše je to što će taj resort ove godine početi donositi lijepe novce, a uz ovakvo vrijeme moglo bi to biti fenomenalno…
taj otok oduvijek donosi lovu, a sada je tu još više objekata, a kategorizacija hotela je dignuta za jednu klasu više. dvorac je prebukiran oduvijek, a sada ga se vidi i sa obale, što uljepšava kompletnu vizuru.
efekti ovoga vidjet će se kroz par godina. investiciju treba i vratiti, a obzirom je otok bio zapostavljen (iako omiljen kod turista upravo zbog prekrasnog pogleda na grad), prihodi će sigurno biti značajno veći nego prijašnjih godina.