Iz Vijetnama u RH…to znaci da su place ocito minimalac s kojim ne mogu uzdrzavati obitelj nego jedva i sebe.
@ms4 znači po tebi u Hrvatskoj ne postoje ljudi koji bi radili za minimalac?
Zato nam i je tako u našoj zemlji jer vaša socijalistička razmišljanja gledaju samo sebe a ne za sve građane Hrvatske. Naročito mlade i nezaposlene.
Nisu to “socijalisticka razmisljanja” nego realitet. Valjda se treba potruditi privuci prvenstveno sofisticiranije investitire i proizvodnje koji ce zaposliti ljude da od toga mogu zivjeti i zasnivati obitelji. Ako proizvodnja ide iz Vijetnama u RH onda je jasno da su place najnize moguce u RH u kojoj je zivot nazalost skup. Zato sam i napisao da od te minimalne place to ne mogu! To je realnost i prijeti nam demografski slom a s time i ekonomski i sav drugi.
Nisu to "socijalisticka razmisljanja" nego realitet. Valjda se treba potruditi privuci prvenstveno sofisticiranije investitire i proizvodnje koji ce zaposliti ljude da od toga mogu zivjeti i zasnivati obitelji. Ako proizvodnja ide iz Vijetnama u RH onda je jasno da su place najnize moguce u RH u kojoj je zivot nazalost skup. Zato sam i napisao da od te minimalne place to ne mogu! To je realnost i prijeti nam demografski slom a s time i ekonomski i sav drugi.
Život je skup, a plaće male isključivo zato što je glomazan birokratski državni aparat skup, a s time i visoki porezi koji to sve održavaju na životu.
Ovo su odlicne vijesti i pokazuju da Hrvatska raste,a i da su ponosni Hrvati spremni radit i za manje od sake rizi. Svaka cast.
Čitanjem komentara sam shvatio da proizvodnja iz Vijetnama seli u Hrvatsku. Interesantno kako mozak ne može prihvatiti nešto što nije realno/normalno.
ovaj poslodavac je sasvim solidan, radnici su mu odlični. ne zaboravi te nikad da je vijetnam ekonomska velesila za hr.