Forumaši, od Nove godine pripazite što pišete na internetu!

Naslovnica Forum Komentari članaka Forumaši, od Nove godine pripazite što pišete na internetu!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Evo, sad vidite što rade crveni – nema više pisanja o komunjarama, crvenim kmerima, nesposobnima, korumpiranim lopovima, partijskim aparatčikima – za sve to ćete odgovarati partijskom sudu !
Bravo – ovo je vrhunac demokracije po SDP principu !

To se ne odnosi na ovaj portal, smirite se……Vi ste kulturni investitori i
komentatori. Mirno u Novu 2013.g…….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

očito se crveni boje istine, što podsjeća na onu staru: ugasite Reuter!
valjda misle da će svojim lažima i prijetnjama kaznama moći ugušiti istinu?!? neka neka, uskoro će lokalni izbori, a ako Bog da i državni pa ćemo se riješiti crvene kamarile

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

pričanje o nekakvim “crvenim” a nespominjanje hdz-a u istom kontekstu kao i sdp doista je otužno. te dvije stranke se natječu tko će biti veći boljševik rigidnog tipa iz sovjetskih tridesetih prošlog stoljeća.

a što se tiče vrijeđanja, nakon što je premijer onako šovinstički izvrijeđao davora stiera na najzvaničnijem mjestu u državi, saboru, a da javni tužitelj nije ni pomislio dići kaznenu prijavu protiv istog, može se samo zaključiti – mi nemamo pravosuđa, suci, tužitelji i policajci su poslušni poltroni partija hdz i sdp.

Sve je ovo u redu i potrebno je, medjutim, da funkcionira sudstvo i pravna drzava vjerujem da ne bismo ni imali potrebu bilo koga vrijedjati i klevetati putem interneta…

a kome da se mi žalimo što nas političari- lopovi izrabljulju,lažu, omaložavaju i vrijeđaju dvadeset godina, počevši od krivoustog koji nas nazva stokom sitnog zuba.


a kome da se mi žalimo što nas političari- lopovi izrabljulju,lažu, omaložavaju i vrijeđaju dvadeset godina, počevši od krivoustog koji nas nazva stokom sitnog zuba.

***pa možda je tebe i nazvao “stokom sitnog zuba”, no mene i nas većinu nije… imaš na youtube tu emisiju gdje spominje da u Hrvatskoj živi 20% stoke sitnog zuba koji sve rade da je unište… i kao što vidiš u pravu je

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!


pričanje o nekakvim "crvenim" a nespominjanje hdz-a u istom kontekstu kao i sdp doista je otužno. te dvije stranke se natječu tko će biti veći boljševik rigidnog tipa iz sovjetskih tridesetih prošlog stoljeća.

o čemu ti lupetaš? pa tko je sad donio ove zakonske izmjene kojima će proganjati neistomišljenike koji pišu po forumima i na internetu nego SDP!!!! [emo_palacd]

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

o čemu ti “lupetaš”? tko već 20 godina sprječava poštenu privatizaciju, onemogućava i lustraciju i razvoj tržišnih odnosa, a sve odluke donosi na “komitetima” a ti živi u svojoj mentalnoj jazbini i ponavljaj sebi u ogledalu da je sdp “crveni”.

sve ove blokade privatnih investicija, uništavanje privatništva i gomilanje etatističko-kriminalnog državnog aparata napravio je hdz, sdp je samo njihov mlađi brat koji se u svemu ugleda na njih i ništa neće da mijenja.

obje stranke su rigidne komunističke partije boljševičkog tipa i tko to ne vidi, potpuno je iskllučio mozak.

Izgleda da ova vlada pokušava još jače podjarmit slobodu mišljenja nego što je to uradila prošla. Trebat će i za opće poznate stvari poput toga da nas prošla pa i sadašnja vlada sustavno upropaštavaju posjedovat opširnu dokumentaciju kojom će se dokazivati istinitost tvrdnje. [emo_beztona]

Gruba su vrimena dosla reka bi moj bivsi odvjetnik i sadasnji doministar. Vracamo se pari mi se u vrimena mraka. Svitlo nije dugo gorilo.

@osi3

Napisao bi da potpisujem sve sto si napisao,ali necu da me ne bi gonili za klevetu. A valjda se jos po zakonu bar mozes nekome najebat majke?? Ili je i to zabranjeno dekretom???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close