Forexaš Crobex ‘vidi’ na 2600, ali samo gledam

Naslovnica Forum Komentari članaka Forexaš Crobex ‘vidi’ na 2600, ali samo gledam

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

odličan i argumentiran šort na cijenu nekretnina. dobro si se specijalizirao. još da uspiješ koju preprodati čisti ono da osjetiš novac u rukama. ni je prodano dok god se pare ne broje [emo_palacg]

who dares, wins

Birtić se izgleda malo pribrao nakon dugih mjeseci tripovanja.

odličan i argumentiran šort na cijenu nekretnina. dobro si se specijalizirao. još da uspiješ koju preprodati čisti ono da osjetiš novac u rukama. ni je prodano dok god se pare ne broje [emo_palacg]

što misliš o koller nekretninama?

www.knjigara.com

prošle godine uselio u novu kuću (sam svoj majstor) tako da o građevini ne želim razmišljati bar 2 godine ni pod razno. veliki je to financijski napor. jednom u životu se to mora probati ali najgore je kad to izvodiš bar tri puta. onako samo da utvrdiš gradivo [emo_smijeh]

who dares, wins

Srednjaci ako ne treba nista ulagati, 46 kvadrata.

Moja procijena fair value bi bilo negdje oko 900 eura po kvadratu. Mozda je nikada ne docekas, a mozda bude i jeftinije jednog dana.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Tesko da ce netko prosjecan kupit nekretninu na tim cijenama.Evo s obzirom da su mi nekretnine pasija(hebiga sto seljacina moze volit vise od kvadrata i matuna) samo da napisem koliko sam platio i sto sam kupio u zadnjih 4-5 godina(kupnje starije od 5 godina bi bile tek sol na ranu,a takav nisam).

Znaci stan u Splitu uzi centar 64m2 super stan(godina gradnje 1970)-cijena 1050/m2 godina kupnje 2008;sutra sam imao ponudu da ga prodam za 2800/m2;danas se cijeni 2500/m2
stan u Splitu siri centar odlicna lokacija 71m2(godina gradnje 1970)-cijena 780/m2 godina kupnje 2009 danas se ta lokacija cijeni cca 2100/m2 (trenutno u najmu za 450 erla mjesecno)
Kuca na obali 20 km od Splita 100njak metara od mora 480 m2 stambenog prostora na 400-450 kvadrata zemlje cca 7-8 apartmana(nisam tocno siguran jer u objekt nisam ulazio) plus garaza (godina gradnje 2004/5)cijena 410Eura/m2;kupljeno prije 10 dana kad sam bio u RH.Drzim da vrijedi s obzirom na lokaciju barem 1200/m2

E sad da li ce barmen uspjeti kupovati po ovim cijenama koje ja navodim ili kojima se on nada cisto sumnjam.Ovima od kojih ja kupujem ne da gori njima je davno dogorilo,tako da takve nije bas lako naci(pogotovo kad nisi stalno u RH,ali sva sreca da me dosta ljudi pozna,a i ja znam svakog vraga),a i kad ih nadjes realizacija jedne takve kombinacije nije uopce jednostavna.Znaci sve se kupuje vise manje na slijepo(nema razgledavanja), ne mozes birat lokaciju nego kupujes sto se nudi.Netko je nedavno na threadu Lavcevic pisao o novogradnji u “elitnom” dijelu Splita(Spinutu) i kvadratima po 2800 erla.Tada sam rekao da cu ih ja kupovat tamo po tisucu. U medjuvremenu sam dobio dojavu za jos bolju lokaciju,znatno bolji i kvalitetniji stanovi(gradjeno prije cca 3 godine),a planiram za njih dat 1000-1200 i siguran sam da cu to docekat ma koliko se tome neke kolege na threadu Lavcevic protivile.
I na kraju mogu reci da sam ulaganjem u nekretnine bez obzira na pad cijena izrazito zadovoljan jer nisam izgubio nista jer su placene daleko ispod trzisne cijene u trenutku kupnje i u najmu su znaci rade nekakav prihod.Uvijek sam znao kupit po dobroj cijeni,ali nikad nista nisam prodavao.To me na dionicama kostalo toliko novca tako da isto zadovoljstvo ne mogu ispoljit u svojoj trgovini dionicama. Mogu samo reci da sam kupovao po odlicnim cijenama nikad prodao i dosao u jednom trenutku na 25% maximalne vrijednosti portfelja.Sreca da sam davno ulazio pa nije bio nekakav gubitak bas na moju inicijalno investiranu lovu ,ali sto je tu je idemo dalje. Prvo shortanje u zivotu sam napravio nekidan na DLKV sa 500 komada.Prodao na 54 i kupio opet na 44 sutradan i zaradio 5000 kuna ne trepnuvsi.Nikad laksih para sto bi se reklo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Koja je prava cjena ?

Ona koju je kupac spreman platiti !

.

Kontemplacija o izazovima tržišta nekretnina nastavlja se nesmanjenim intenzitetom. U sljedećoj epizodi – Na korak do graha s kobasama u Branimirovoj 35. [emo_namigusa]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

di te volja toliko pisat……..a falite me usta moja kada tuđa neće.

New Report

Close