Dragi Finvestovci želim Vam sretan Božić, a bivšoj upravi (Željko i Zvonimir) želim sljedeće blagdane u remetincu!!!!
U slučaju da ste propustili molim Vas da pogledate sljedeću emisiju na HRT-u (naša firma počinje na 10:25min):
Sramota Hrvatske!!!
Nekako mi se čini da će institucije države podignuti kazneni progon bivše uprave vrlo brzo…., a ponos odnosno sramota bi mogao sam skončati svoju agoniju!!!!
Nadam se da uspjesnom nastavku proizvodnje nakon predstecajne, jasno je da ovaj neprofitabilni pogon namjestaja nestaje sa spiska, radnike doduse treba posteno platiti s kamatama, promijeniti zakon koji dopusta neisplate placa 9 mj., kazniti lopove zatvorom ako ih ima, ali mora biti i jasno kako demagozi u sindikatima nisu vlasnici tvrtke pa tako ne mogu odlucivati sto dalje sa firmom, kako radnici viska svugdje dobivaju otkaze ili se zaposljavaju u profitabilnije odjele. Vjerujem i dalje u svoju investiciju i potencijal ove tvrtke, pokretanje proizvodnje ili prodaju i tako nastavak poslovanja.
knjigovostvena cijena jedne dionice na dan 31.12.2019 iznosi 50,58kn 🙂 sad je vjerojatno i više
još malo o FNVC
Kad ste vec jos jedan od malobrojnih koji pratite ..
Akumulirani gubitak iz proslih razdobla od cca 230 mil kuna saniran pokricem iz rezervi..iz dobiti..rezanjem nominale sa 250 na 10 ..clean start .
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8301524.html
Pozdrav
Drzava svoje 3 dionice cijeni 21 kn tj 7 kuna po dionici s tim da je cijenovni korak podizanja cijene 100 kn ??!! :))).
Tko ove natjecaje pise !?
Pozdrav
Da obnovim malo temu, ima li kakvih novosti?
nema…. al od pouzdanih izvora sam cuo da rade turbo