Sve mi se cini da bi se mogli iznenaditi.. A uskoro ce se sve znati 🙂
u kom smislu cemo se iznenadit???? jel imaš nešto podjelit s nama
Još uvijek ne vidimo Simpsonovo iskrcavanje na Normandiju. [emo_zloban]
Istresi se Simpsone, zakucaj Fnvc na 1 lipu, pokazi cici da ti to mozes
Prodaja pobjegla na 50, do 100kn je 200kom, a Simpson se i dalje ne istresa. Netko nešto zna što mi ne znamo.
Potpore za očuvanje radnih mjesta
OV – održavanje vagona iz Zagreba tvrtka je koja je u 2013. godini dobila najveći iznos potpora za očuvanje radnih mjesta – 598.620,97 kuna za 193 radnika. Najviše radnih mjesta čuvalo se u u čabarskoj drvoprerađivačkoj tvrtki Finvest Corp, njih 209, za što je HZZ izdvojio 487.655,94 kune.
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=Black&id=783450
A gdje su pare ??????
Simpsone!
Prošlo je 11!
Ovo je samo podsjetnik (na trenutno vrijeme) da možeš slobodno (nitko ti ne brani i ne potiče na to) staviti svojih 1.300 komada kojih nemaš (vjerojatno) na prodaju (koju nećeš napravit). [emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]
Simpsone!
Prošlo je 11!
Ovo je samo podsjetnik (na trenutno vrijeme) da možeš slobodno (nitko ti ne brani i ne potiče na to) staviti svojih 1.300 komada kojih nemaš (vjerojatno) na prodaju (koju nećeš napravit). [emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]
ima vremena do 13h…..meni nije samo jasno zašto je gazda prebacivo svoje dionice sa jednog racuna na drugi
pa matematika je vrlo laka i jednostavna??? izvučene pare iz hotela njivice, finvesta a nekretnine založene ( samo tko je dao pare )a pare opet posuđene ( kao dug ) jabukama ( agrocetinka )! radnici bi trebali šetati gajevom ulicom![emo_smijesak]
Ajme kakva šteta…baš sutra neću imati pristup Net-u…a baš mi se tvoj javni poziv sviđa. Lajk! [emo_smijeh]
sutra svi dionicari koji mislite da je ovdje the end stavite svoje dionice na 20kn…..