kako vidim nervoza je na bidu..tko ce imat najbrži prst…evo netko je špekulativno kupio jednu dionicu po 60kn
a ja sam pokupio ostalo po 60kn i imam još 7 dionica na kupnji po 60…ako ima prodavaca neka se jave
Ma da? A nije:
Ma vidim nekako da se ovdje navlačilo da se proda pošto poto i sad nema baš ni kupnje. Pa to treba prijavit nekoga. Čim je onaj Bujas izišao nema kupnje. Pa to se on dogovorao s nekim samo da se prividno ojača kupnja a čim izišao svi pobjegoše. Pa to je za Hanfu forumašu joka14. Pa sad niko neće ni na 60 da kupi.
kad je preskupo po 60kn
[/quote]
Put je zacrtan nema ko više kočiti a kad dođe ekipa sa DIOK-ija idemo prema 200 kuna.[emo_palacg] Pa jel može ko da malo blokadu potjera samo da se vide nove granice.
Ma daaaaaaaaaaaaaj… Oli neko to tvoje viruje? Promjenilo se samo stanje na tvom računu u SKDD, dionica FNVC-R-A i smjer manipulacija. Jadno.
Ma vrijeđaš ti zdravu pamet! Sto puta san reka da se neču obazirat na svakakvo pisanje i manipuliranje jer nema smisla, ali jednostavno mi to digne živac da neko ima tako obraza drukati prvo da je nešto crno i da će na 20-30, a onda se ništa nije promijenilo i sad je odjednom bijelo i ide ko raketa gore. Ma daj, molim te…. Ono što ja radim sa dionicama, moja je stvar. Sada je svejedno dal imam ili nemam dionioce FNVC (a imam, i kupio sam danas odmah nnakon tebe 21 komad), ali ovakvo pisanje izaziva povračanje i proljev….