book nije ugrožen jer se vrte oko 10 milja gubitka kao i prošle godine, a zadržane dobiti imaju 90 milja. samo trebaju dovesti poslovanje na nulu i imovina tj vaš book je siguran
potpora na bidu je dobra .
book nije ugrožen jer se vrte oko 10 milja gubitka kao i prošle godine, a zadržane dobiti imaju 90 milja. samo trebaju dovesti poslovanje na nulu i imovina tj vaš book je siguran
Hvala na pojašnjenju. Ispričavam se zbog nervoze pogodio me ovaj konsolidirani ko grom iz vedra neba.
Da pojasnim zašto sam promijenio naglo mišljenje. Zbunio me konsolidirani izvještaj i naravno nisam znao za likvidaciju Drvara ( NISU OBJAVILI A JA NA SKUPŠTINE NE IDEM JER NE DAJU ZA TROŠKOVE PUTNE )
Sad je sve razjašnjeno i idemo dalje. P/B je i dalje 0.12 i odlično je za kupnju.
Nadam se da je investimir dvaka čast forumašu uspio razjasniti nebuloze. Morate shavtiti i mene jer da se objave izvještaji 1q,2q,3q 2013 a onda konsolidirani 2012 nije u redu jel tako. Bid jača jer su sad stvari puno jasnije.
@MiroB
jedno pojašnjenje-zašto je ovo objavljeno sa 7 mjeseci zakašnjenja???
Bez zamjere ,ne razumjem…što nebi trebali na vrijeme izvještavati??
finvest je upao u probleme – nonšalantna uprava sparena s udarem recesije. tu nema dvojbe. ali, veliki su, to je plus, malo zaduženi, drugi plus, imaju traženi proizvod – pelet, treći plus, svjesni su stanja i ne libe se otpuštati – četvrti plus.
sve ovo ne znači da će finvest isplivati u par mjeseci, ali bilanca je dobra i potezi su dobri. u normalnoj državi to bi trebalo jamčiti opstanak. ali, mi nismo normalna država, dakle ima rizika, ali ima i potencijalne zarade. dakle – kao i na svakoj dionici
taman sam jucer pokupio do 60kn i malo više….a ništa kupovat cemo po nižim razinama ako bude prodavaca..mada sumnjam da ce više bit takvih kamikaza
Od kada su se Miro i Joka raspisali na temi, dionica je kliznula sa cca 70 kn na cca 50 kn…nije da su bili neki veliki prometi…ali činjenica je da su doveli temu na početnu stranicu…vjerojatno s razlogom…jedan je osporavao fundamente, drugi ih je žestoko zastupao i promovirao kao iznimnu kupnju na razinama…sada su na suprotnim stranama…zanimljivo…a i zanimljivo da se sve dogodilo prije objave konsolidiranog…
po meni…jedan i drugi su znali što slijedi…pitanje je jesu li kupovali ili se iskrcavali…
Od kada su se Miro i Joka raspisali na temi, dionica je kliznula sa cca 70 kn na cca 50 kn…nije da su bili neki veliki prometi…ali činjenica je da su doveli temu na početnu stranicu…vjerojatno s razlogom…jedan je osporavao fundamente, drugi ih je žestoko zastupao i promovirao kao iznimnu kupnju na razinama…sada su na suprotnim stranama…zanimljivo…a i zanimljivo da se sve dogodilo prije objave konsolidiranog…
po meni…jedan i drugi su znali što slijedi…pitanje je jesu li kupovali ili se iskrcavali…
kolega kupovo sam ….imam preko pola kile fnvc-a
sve ove dane sam skidao sa bida…..al sam predosjeco ovako nesto.
cujemo se poslje kvqrtalnog izvejesca 🙂
cijenim to kolega…
[emo_palacg]
dugo ste na ZSE-u i ja sam….nemam šta muljat prosjek mi je oko 68kn
suradujem sa Finvestom u Karlovcu, stalno zaposljavaju, radi se u tri smjene isubote i nedjelje.
što se proizvodi u karlovačkom pogonu