FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

book nije ugrožen jer se vrte oko 10 milja gubitka kao i prošle godine, a zadržane dobiti imaju 90 milja. samo trebaju dovesti poslovanje na nulu i imovina tj vaš book je siguran

potpora na bidu je dobra .

book nije ugrožen jer se vrte oko 10 milja gubitka kao i prošle godine, a zadržane dobiti imaju 90 milja. samo trebaju dovesti poslovanje na nulu i imovina tj vaš book je siguran

Hvala na pojašnjenju. Ispričavam se zbog nervoze pogodio me ovaj konsolidirani ko grom iz vedra neba.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Da pojasnim zašto sam promijenio naglo mišljenje. Zbunio me konsolidirani izvještaj i naravno nisam znao za likvidaciju Drvara ( NISU OBJAVILI A JA NA SKUPŠTINE NE IDEM JER NE DAJU ZA TROŠKOVE PUTNE )
Sad je sve razjašnjeno i idemo dalje. P/B je i dalje 0.12 i odlično je za kupnju.
Nadam se da je investimir dvaka čast forumašu uspio razjasniti nebuloze. Morate shavtiti i mene jer da se objave izvještaji 1q,2q,3q 2013 a onda konsolidirani 2012 nije u redu jel tako. Bid jača jer su sad stvari puno jasnije.

E pa Đuro ima tešku ruku.

@MiroB
jedno pojašnjenje-zašto je ovo objavljeno sa 7 mjeseci zakašnjenja???
Bez zamjere ,ne razumjem…što nebi trebali na vrijeme izvještavati??

finvest je upao u probleme – nonšalantna uprava sparena s udarem recesije. tu nema dvojbe. ali, veliki su, to je plus, malo zaduženi, drugi plus, imaju traženi proizvod – pelet, treći plus, svjesni su stanja i ne libe se otpuštati – četvrti plus.

sve ovo ne znači da će finvest isplivati u par mjeseci, ali bilanca je dobra i potezi su dobri. u normalnoj državi to bi trebalo jamčiti opstanak. ali, mi nismo normalna država, dakle ima rizika, ali ima i potencijalne zarade. dakle – kao i na svakoj dionici

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

taman sam jucer pokupio do 60kn i malo više….a ništa kupovat cemo po nižim razinama ako bude prodavaca..mada sumnjam da ce više bit takvih kamikaza

Od kada su se Miro i Joka raspisali na temi, dionica je kliznula sa cca 70 kn na cca 50 kn…nije da su bili neki veliki prometi…ali činjenica je da su doveli temu na početnu stranicu…vjerojatno s razlogom…jedan je osporavao fundamente, drugi ih je žestoko zastupao i promovirao kao iznimnu kupnju na razinama…sada su na suprotnim stranama…zanimljivo…a i zanimljivo da se sve dogodilo prije objave konsolidiranog…
po meni…jedan i drugi su znali što slijedi…pitanje je jesu li kupovali ili se iskrcavali…

Od kada su se Miro i Joka raspisali na temi, dionica je kliznula sa cca 70 kn na cca 50 kn…nije da su bili neki veliki prometi…ali činjenica je da su doveli temu na početnu stranicu…vjerojatno s razlogom…jedan je osporavao fundamente, drugi ih je žestoko zastupao i promovirao kao iznimnu kupnju na razinama…sada su na suprotnim stranama…zanimljivo…a i zanimljivo da se sve dogodilo prije objave konsolidiranog…
po meni…jedan i drugi su znali što slijedi…pitanje je jesu li kupovali ili se iskrcavali…

kolega kupovo sam ….imam preko pola kile fnvc-a
sve ove dane sam skidao sa bida…..al sam predosjeco ovako nesto.
cujemo se poslje kvqrtalnog izvejesca 🙂

cijenim to kolega…
[emo_palacg]

cijenim to kolega…
[emo_palacg]

dugo ste na ZSE-u i ja sam….nemam šta muljat prosjek mi je oko 68kn

suradujem sa Finvestom u Karlovcu, stalno zaposljavaju, radi se u tri smjene isubote i nedjelje.

suradujem sa Finvestom u Karlovcu, stalno zaposljavaju, radi se u tri smjene isubote i nedjelje.

što se proizvodi u karlovačkom pogonu

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close