FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo prilikom zelim zahvaliti onom tko mi je dao priliku na izlaz na 69kn prije par dana, jer sam nadobudno kupovao na 73 i 71, misleći da ovo stvarno nešto vrijedi.

Sad kad se sjetim da je bilo 3.500 komada na kupnji a sad 20 komada muka mi je od ove dionice.125 mil. kuna sprašili u godini dana + još ovo što su sprašili ove godine nije ni čudno da otpuštaju ljude a Erent i Filipović skoro da se hvalili kako oni ovo ono a onda sa 8 mjeseci zakašnjenja čestitali nam Božić.
Sramota za burzu i Hanfu da to puštaju nekažnjeno.
A nije mi jasan ovaj na 45 kuna sa 20 komada što on čeka da snijeg padne u Čabru.

E pa Đuro ima tešku ruku.

E moj joka14 zloguki proroče pa i meni su sad oči otvorene. Ali neće biti izgleda kupnje ovdje uopće uz takove laži. Do prije par dana sam mislio da je 60-70 odlična cijena za ulaz a sad mi je i vaših 30 kuna nekako pretjerano. Jer kad bude došao konsolidirani za 2013 ko zna koliko će onda gubitaka biti i oće li sve moći biti dostatno za pokriti sa kapitalom. Meni ovo miriše i na blokadu danas ako uopće bude kupaca više. Sve ću Hanfi da prijavim.
Evo NIJEDAN NALOG NA KUPNJI ! NITIJEDAN !!!!

E pa Đuro ima tešku ruku.

nije sve tako crno…firma je u fazi restruktiranja i sljedece izvješce ce bit puno bolje …ja se nadam da ce se i uprava oglasit

Što reći….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/FNVC-fin2012-1Y-REV-K-HR.pdf
ovo je danas bila izhtrena prodaja…ljudi nisu ni procitali cijelo izvješce samo su udarili po prodaji
ovo je bitno za 2013 godinu

Finvest osjetno smanjio gubitak

ima dežurne ekipe…kako na DIOK-iju, VART…tako i ovdje…
koja pumpa pumpa…i usputno se iskrcava…a onda kad izađu brojke…boli glava…svi su lažovi…treba dizati prijavu protiv MF-a, treba sve HANFI prijavit…tralalalala…
ajmo malo izračunati kolko je sad p/bv…hoće li vam to sad pomoći kolege?

ima dežurne ekipe…kako na DIOK-iju, VART…tako i ovdje…
koja pumpa pumpa…i usputno se iskrcava…a onda kad izađu brojke…boli glava…svi su lažovi…treba dizati prijavu protiv MF-a, treba sve HANFI prijavit…tralalalala…
ajmo malo izračunati kolko je sad p/bv…hoće li vam to sad pomoći kolege?

firma je u fazi restruktiranja ovdje dolaze bolji dani….sljedece izvješce ce pokazat a cijena trnutacna nije loša za jeftin dokup
imam fnvc i to više od pola kile

Dobro je da je dotični u TOP 10, a mislim da on ima malo više utjecaja od nas, tako da ako priprema kakvu tužbu objeručke mu se pridružujem čak i bez naknade samo da dobrotvor ostane bez ičega

Ne znam što bih rekao, logika nalaže bježi i ne okreći se sine, ali naša burza nije logična, treba pričekati što je u pozadini svega toga. Vrijeme će nas prosvijetliti.

Ne znam što bih rekao, logika nalaže bježi i ne okreći se sine, ali naša burza nije logična, treba pričekati što je u pozadini svega toga. Vrijeme će nas prosvijetliti.

cijena je sad stecajna i tu ce se vrtit od 40-50kn
cim dođe dobra vijest npr kao da je uspješno završeno restrukturiranje firme
cijena ce ic jako gore….a vecinom svi koji smo ulazili u fnvc cijena je bila iznad 60kn…tako da mislim da nece bit kamikaza

Dugotrajna imovina pala sa 624 mil na 212 mil ( znači za 412 mil kuna ) otkud to ???
Materijalna imovina pala sa 600 mil kuna na 207 otkud pak to ????

Kapital i rezerve pale sa 489 na 268 mil. kuna ( strašno )

Gubitak poslovne godine 89.000.000 kuna ( Pa nisu normalni )

Prihodi sa 305 mil pali na 160 mil. kuna ( užas )

Sad u RDG gubitak razdoblja sa 16 na 125.000.000 kuna ( nije strašno koliko je užasno )

Kapital i rezerve sa 423 mil pali na 238 mil. kuna znači sadašnji book je otprilike pao sa 685 kuna na samo 380 kuna, pa tužniji izvještaj nisam davno vidio i to tek sad ga objavili.

OK Njivice su izdvojili pa su kapital i rezerve pali, ali gubitak samo u jednoj godini 125.000.000 kuna. ( to nema veze s Njivicama )

Pa ako ova godina bude ko prošla neće ostati ni za kruh i mlijeko.

Ovo je zasigurno najgori izvještaj u ovoj godini. I naravno zakasnili s predajom kao fol slučajno.

Nemam riječi za opisati ovaj konsolidirani izvještaj.

miro, miro. od drveća ne vidiš šumu. izvješće je dobro, dapače prilično dobro. za one koji znaju čitati. kao npr bakić na lošinjskoj. ili ja ovdje, samo što ja nemam njegove pare, ali još uvijek imam oči u glavi. klega kerempuh, ako navratite ovdje, dajte vi jedan osvrt, ovi katastrofičari gledaju samo brojke, ne gledaju ni omjere, ni trendove ni razloge

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close