i tebe sinko mb tam čeka nekaj, a vidim sad plačeš tu i zazivaš vilenjake , navlačio si i natezao i sam sebe nategnul
sad opet dobro pusim ovdje.
ako nisi prodo onda ne pušiš
ova dionica je za strpljive ….i nije za trejdanje…al ko opstane i izdrži sigurno ce mu se isplatit.. ima dionice FNVC-a
Tako je forumašu joka14 kupnja polako jača dionica se trži svakodnevno samo je pitanje dana kada će u blokadu. Ja danas kupio malo pa popunjavam portfelj.
MiroBaricevic
kolega ne govorite istinu ove dvije transakcije su moje
ja sam kupio i mislim da sam završio sa shopingom ovdje
Izašlo na http://www.zse.hr konsolidirano za 2012 godinu prije par minuta. Tek proučavam.
Dugotrajna imovina pala sa 624 mil na 212 mil ( znači za 412 mil kuna ) otkud to ???
Materijalna imovina pala sa 600 mil kuna na 207 otkud pak to ????
Kapital i rezerve pale sa 489 na 268 mil. kuna ( strašno )
Gubitak poslovne godine 89.000.000 kuna ( Pa nisu normalni )
Prihodi sa 305 mil pali na 160 mil. kuna ( užas )
Sad u RDG gubitak razdoblja sa 16 na 125.000.000 kuna ( nije strašno koliko je užasno )
Kapital i rezerve sa 423 mil pali na 238 mil. kuna znači sadašnji book je otprilike pao sa 685 kuna na samo 380 kuna, pa tužniji izvještaj nisam davno vidio i to tek sad ga objavili.
OK Njivice su izdvojili pa su kapital i rezerve pali, ali gubitak samo u jednoj godini 125.000.000 kuna. ( to nema veze s Njivicama )
Pa ako ova godina bude ko prošla neće ostati ni za kruh i mlijeko.
Ovo je zasigurno najgori izvještaj u ovoj godini. I naravno zakasnili s predajom kao fol slučajno.
Nemam riječi za opisati ovaj konsolidirani izvještaj.
Pa to neće niko ni na 50 kupovati. Kako nas Filipović laže kao imovina 350 mil. kuna a dug 50 mil. kuna. NI BLIZU IMOVINE A NI BLIZU DUGOVA. Opet su lagali ovaj put jako puno, nakraju će radnici ostati dužni tvornici pa sad mi je jasnije ono o blokiranim računima.
Pa gubitak 125.000.000 kuna pa to je više od 10 mil kuna mjesečno.
Joj još sam se sjetio da sad treba na ovo sve pribrojiti i gubitke u 2013 godini pa ispada puno puno više. A tek kad dođe konsolidirani za 2013 oće li uopće biti kapitala. Kako su nas sustavno lagali a zakasnili 8 mjeseci sa izvješćem.
Bojim se da tu kupnje neće ni biti više.
Ovo treba prijaviti Hanfi zajedno sa onim Bujasom koji je izlazio kao on ništa znao a izlazio je moš misliti.
Evo par minuta i kupnje više ni nema. UŽAS.