FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i tebe sinko mb tam čeka nekaj, a vidim sad plačeš tu i zazivaš vilenjake , navlačio si i natezao i sam sebe nategnul

pepe7

sad opet dobro pusim ovdje.

sad opet dobro pusim ovdje.

ako nisi prodo onda ne pušiš

ova dionica je za strpljive ….i nije za trejdanje…al ko opstane i izdrži sigurno ce mu se isplatit.. ima dionice FNVC-a

Tako je forumašu joka14 kupnja polako jača dionica se trži svakodnevno samo je pitanje dana kada će u blokadu. Ja danas kupio malo pa popunjavam portfelj.

E pa Đuro ima tešku ruku.

MiroBaricevic
kolega ne govorite istinu ove dvije transakcije su moje
ja sam kupio i mislim da sam završio sa shopingom ovdje

Izašlo na http://www.zse.hr konsolidirano za 2012 godinu prije par minuta. Tek proučavam.

Samo nam recite kolike su rezerve za kupnju dionica

vid'la žaba...

Dugotrajna imovina pala sa 624 mil na 212 mil ( znači za 412 mil kuna ) otkud to ???
Materijalna imovina pala sa 600 mil kuna na 207 otkud pak to ????

Kapital i rezerve pale sa 489 na 268 mil. kuna ( strašno )

Gubitak poslovne godine 89.000.000 kuna ( Pa nisu normalni )

Prihodi sa 305 mil pali na 160 mil. kuna ( užas )

Sad u RDG gubitak razdoblja sa 16 na 125.000.000 kuna ( nije strašno koliko je užasno )

Kapital i rezerve sa 423 mil pali na 238 mil. kuna znači sadašnji book je otprilike pao sa 685 kuna na samo 380 kuna, pa tužniji izvještaj nisam davno vidio i to tek sad ga objavili.

OK Njivice su izdvojili pa su kapital i rezerve pali, ali gubitak samo u jednoj godini 125.000.000 kuna. ( to nema veze s Njivicama )

Pa ako ova godina bude ko prošla neće ostati ni za kruh i mlijeko.

Ovo je zasigurno najgori izvještaj u ovoj godini. I naravno zakasnili s predajom kao fol slučajno.

Nemam riječi za opisati ovaj konsolidirani izvještaj.

…a evo i reakcije

vid'la žaba...

Pa to neće niko ni na 50 kupovati. Kako nas Filipović laže kao imovina 350 mil. kuna a dug 50 mil. kuna. NI BLIZU IMOVINE A NI BLIZU DUGOVA. Opet su lagali ovaj put jako puno, nakraju će radnici ostati dužni tvornici pa sad mi je jasnije ono o blokiranim računima.
Pa gubitak 125.000.000 kuna pa to je više od 10 mil kuna mjesečno.

Joj još sam se sjetio da sad treba na ovo sve pribrojiti i gubitke u 2013 godini pa ispada puno puno više. A tek kad dođe konsolidirani za 2013 oće li uopće biti kapitala. Kako su nas sustavno lagali a zakasnili 8 mjeseci sa izvješćem.
Bojim se da tu kupnje neće ni biti više.
Ovo treba prijaviti Hanfi zajedno sa onim Bujasom koji je izlazio kao on ništa znao a izlazio je moš misliti.
Evo par minuta i kupnje više ni nema. UŽAS.

New Report

Close