FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MiroBaricevic
ne miriši na dobro…[emo_mrgud]

Pa kako sad dionica pada a Bujas je izišao do kraja a Bakić kupovao. Pa trebala bi rasti ako je netkokupovao po 72 kune. Ili se navlači prodaja da se može čim više odjednom zgrabiti.

E pa Đuro ima tešku ruku.

MiroBaricevic
kako sam predvidio ide na 20-30kn

A zašto bi išla na 20 kuna pa imaju 350 mil. kuna imovine – 50 mil kuna duga pa kad podijelimo po broju dionica ispada skoro 500 kuna po dionici a sad je cijena 0.12 booka. Nije mi jasno. Još ako uzmemo ko je kupovao i prodavao.[emo_palacg]

Moglo se i pretpostaviti da će padati zbog lažne kupnje ovih dana… Kao i sada, veliki nalog ispod blokade (49,68).

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

A zašto nije bila objava na ZSE ako im je bio blokiran račun?!?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

MiroBaricevic
kolega to šta vi pišete nema veze sa ZSE
dionica vrijedi onoliko kolio je netko sperman platit za tu dionicu a tako i za prodaju važi
a vaši fudamenti o dionici možete macku o rep objesit

drugi dan dionica sa najvecim padom na ZSE-u
a vi trkeljate o nekim fudamentima
mislim da je i M.F digao ruke od FNVC-a

Ma vidim nekako da se ovdje navlačilo da se proda pošto poto i sad nema baš ni kupnje. Pa to treba prijavit nekoga. Čim je onaj Bujas izišao nema kupnje. Pa to se on dogovorao s nekim samo da se prividno ojača kupnja a čim izišao svi pobjegoše. Pa to je za Hanfu forumašu joka14. Pa sad niko neće ni na 60 da kupi.

Ma vidim nekako da se ovdje navlačilo da se proda pošto poto i sad nema baš ni kupnje. Pa to treba prijavit nekoga. Čim je onaj Bujas izišao nema kupnje. Pa to se on dogovorao s nekim samo da se prividno ojača kupnja a čim izišao svi pobjegoše. Pa to je za Hanfu forumašu joka14. Pa sad niko neće ni na 60 da kupi.

kad je preskupo po 60kn

Pa vi ste uvijek govorili ajde dođite mi na 62 da vas počisitim. Pa dajte pometite malo,[emo_smijeh] ja ću ovo Hanfi prijavit onog Bujasa navlakača.

nitko ne komentira današnje trgovanje
ovdje sve miriši na PSN
cijena dionice je putokaz

New Report

Close