FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pelet je gorivo budućnosti

http://www.finvestcorp.hr/hr/pilana/peleti

vid'la žaba...

i jel danas nastavak kipanja ???? samo me strah da za koji dan ne osvane na ZSE da FNVC traži PSN.

Kipanje po bidu danas je dobar dan jer je na DIOK-iju gotovo.
Forumašu joka14 vi ste pouzdan znak za trgovanje na ovoj dionici. Da mi je znati koliko ste samo akumulirali na razinama od 70-tak kuna.

E pa Đuro ima tešku ruku.

MiroBaricevic
[emo_beztona]

Pojavio se i nalog na kupnji od 1000 komada ??? Tko bi to mogao biti ???
Netko iz prvih 10 ili joka14 to je sigurno. Iskipača još nema.[emo_namigusa]

Dragi moji Finvestovci želim Vas informirati kako je u sustavu FINA-e vidljiva BLOKADA Hotela Njivice!!!
Molim ekipu koja komunicira s “Managerom Godine” da im objasni navedeno s obzirom da bi firma trebala biti u jakoj Cash poziciji a ne u BLOKADI……

jel vam sad jasno da se netko iskipava

Njivice su na prodaju, pogledajte danas Jadranku.

vid'la žaba...

Do kraja godine cemo sigurno
znati ime partnera i ostale bitne detalje, pa cemo Vas obavijestiti o
tome.
Ovo je Tudorović odgovorio forumašu V. na njegov upit.
Usput, pogledajte danas i Lošinjsku plovidbu.

vid'la žaba...

Opet joka14 kupuje.[emo_smijeh] A kad dođe ekipa sa DIOK-ija bit će ludo. Samo blokade.[emo_palacg]

MiroBaricevic
[emo_novac]

Dragi moji Finvestovci želim Vas informirati kako je u sustavu FINA-e vidljiva BLOKADA Hotela Njivice!!!
Molim ekipu koja komunicira s "Managerom Godine" da im objasni navedeno s obzirom da bi firma trebala biti u jakoj Cash poziciji a ne u BLOKADI……

Pa znam da je blokada. Ali Njivice se d.o.o. nemaju nikave veze sa Finvestom d.d. a blokirana je od strane bivšeg diše. Kad mu ne daju pare onda on sam uzme.
Ne bojte se namiriti će se bivši diša.[emo_smijeh]
FNVC kupnja 3.018 prodaja 1.780 prošlo 228 komada. Iskip još nije gotov ali ni moj ukip danas kupio malo poklopilo me. Hvala prodavaču ruka mu se pozlatila.[emo_smijeh]

New Report

Close