Kipanje po bidu danas je dobar dan jer je na DIOK-iju gotovo.
Forumašu joka14 vi ste pouzdan znak za trgovanje na ovoj dionici. Da mi je znati koliko ste samo akumulirali na razinama od 70-tak kuna.
Pojavio se i nalog na kupnji od 1000 komada ??? Tko bi to mogao biti ???
Netko iz prvih 10 ili joka14 to je sigurno. Iskipača još nema.[emo_namigusa]
Dragi moji Finvestovci želim Vas informirati kako je u sustavu FINA-e vidljiva BLOKADA Hotela Njivice!!!
Molim ekipu koja komunicira s “Managerom Godine” da im objasni navedeno s obzirom da bi firma trebala biti u jakoj Cash poziciji a ne u BLOKADI……
Do kraja godine cemo sigurno
znati ime partnera i ostale bitne detalje, pa cemo Vas obavijestiti o
tome.
Ovo je Tudorović odgovorio forumašu V. na njegov upit.
Usput, pogledajte danas i Lošinjsku plovidbu.
Opet joka14 kupuje.[emo_smijeh] A kad dođe ekipa sa DIOK-ija bit će ludo. Samo blokade.[emo_palacg]
Dragi moji Finvestovci želim Vas informirati kako je u sustavu FINA-e vidljiva BLOKADA Hotela Njivice!!!
Molim ekipu koja komunicira s "Managerom Godine" da im objasni navedeno s obzirom da bi firma trebala biti u jakoj Cash poziciji a ne u BLOKADI……
Pa znam da je blokada. Ali Njivice se d.o.o. nemaju nikave veze sa Finvestom d.d. a blokirana je od strane bivšeg diše. Kad mu ne daju pare onda on sam uzme.
Ne bojte se namiriti će se bivši diša.[emo_smijeh]
FNVC kupnja 3.018 prodaja 1.780 prošlo 228 komada. Iskip još nije gotov ali ni moj ukip danas kupio malo poklopilo me. Hvala prodavaču ruka mu se pozlatila.[emo_smijeh]