Rješenjem Općinskog građanskog suda u Zagrebu Posl.br. 18-P-3576/13-3 od 5. lipnja 2013. godine, u pravnoj stvari tužitelja – predlagatelja osiguranja Oportunitas d.o.o. iz Zagreba, Jurišićeva 2A, OIB 47237431623, koje zastupa odvjetnica Tamara Sardelić iz Zagreba, protiv tuženika – protivnika osiguranja Marijana Filipovića iz Tršća, Hrib, OIB 70267961542, radi isplate i osiguranja tražbine,
Pa to su OSOBNA DUGOVANJA Marjanceka!!!!Da li je on ili netko drugi dionicar nama je nevazno!!! Jedino se mozemo zabrinuti ako Mirovinski iz Rijeke ima neka POTRAZIVANJA prema FINVESTU ( a onda i prema nasem Marjanceku!! ) To ne bi bilo dobro jer bi odjednom DAROVATELJ MOGAO ZAVRSITI U PRZUNU ( jer neka djela nemaju zastaru?? ) To vjerojatno i nas Marjancek zna ( a mozda se i Bajic PRISJETI PAPIRA U LADICI ???!!! )
Cini se da nebu ni nasem Marjanceku LAKO – velike osobne dubioze!!!!
Svi koji su jako puno dali za nasu zemlju – zavrsavaju NESLAVNO!!!
Kako to?
…a veliki udarac su mu zadali i zadnji lokalni izbori…za gradonacelnika Cabra nije izabran njegov covjek iz redova HDZ…gradonacelnik je iz SDP. Sad ce mu biti gadno…a rjesenje obvezne javne ponude samo sto mu nije zakucalo na vrata.
Uz sve ovo gore ide i obveza davanja javne ponude za dionice FNVC-R-A zbog stjecanja dionica tokom 2009.od strane osoba koje zajednički djeluju sa gospodinom Marijanom Filipovićem…grupa malih dioničara već je podnijela zahtjev HANFI uz valjano obrazloženje i valjane dokaze.
A jesam li Vam reko da će biti javna ponuda !!!!
Prema ovom cijena bi trebala u javnoj ponudi biti cca oko 300 kuna.
Nije loše.
Koliko ja znam, podosta je veliki red onih koji imaju obvezu javne ponude, i ne smanjuje se.
I tata bi, sine.
Ono “I tata bi, sine”, bilo je od srca.
A bilo bi mi drago da HPB mora ono što drugi ne moraju (a moraju).
Obveznici javne ponude su gospođa Ružica i gospodin Marijan. Obveza je nastala tokom 2009.