FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li kakvih novosti o isplati malih dioničara?

Naravno da ima ali samo na private

E pa Đuro ima tešku ruku.

Ima li kakvih novosti o isplati malih dioničara?

Ima navukaao vas je ova Barićević da se postavite na bid da se iskrca dok se to još moglo a svaki dan je šansi sve manje i manje, to isto je pokušao i na KSST pa dobio po prstima.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ma kako ne promet na FNVC-u je zadnjih mjesec dana bio ogroman možda je i 30 komada prošlo a za staklenike sam rekao da kupujem i da ću kupovat. Pratite malo cijene pa zar se rast ne vidi. Pa ja uopće nemam FNVC u portfelju.

Ma kako ne promet na FNVC-u je zadnjih mjesec dana bio ogroman možda je i 30 komada prošlo a za staklenike sam rekao da kupujem i da ću kupovat. Pratite malo cijene pa zar se rast ne vidi. Pa ja uopće nemam FNVC u portfelju.

Imaju oni kojima ste ga prodali na 120, za KSTT ste tvrdili da skidate se aska na 550-560 ja tu i ne vidim neki rast ako je sada na 520.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Dođite na temu KSST pa ćete vidjeti da nigdje nisam napisao da skidam sa aska nego da je svejedno ako će cijena biti 1000 kuna kupovati na 500 ili 550 kuna jel tako ?

Napisao si ovako:
Ja sam jutros skidao sa aska a to jutro se aska skidalo po 550-560 i da te čudi šta drugi rade i kao i oni ne skidaju sa aska.

Dajte citirajte moj post i cijenu koja je tada bila.

@MiroBaricevic

Nemam drugoga posla već tražiti tvoje postove, imam dovoljno mozga da mogu zapamtiti što je tko napisao.
Nisi ti baš naivan i dobronamjeran kako se želiš predstaviti.

Gledajte NAIVAN NISAM a za dobronamjerne otiđite na temu INDG-a tamo je pravi rasdanik.

http://www.vecernji.hr/biznis/obiteljski-biznis-marijan-filipovic-nije-sinu-marinu-ostavio-nista-clanak-549088

Ja sam danas dokupio 49 komada pa kud puklo da puklo 🙂

New Report

Close