FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kroz svakodnevne kontakte sa malim dioničarima Finvest corpa dd stekao sam dojam da je broj malih dioničara koji su povezani u jednu cjelinu prešao kritičnu masu koja je dovoljna za pokretanje bilo kakvog sudskog postupka. Stoga vjerujem, da je sada pozicija povezanih malih dioničara u eventualnim pregovorima, prije pokretanja bilo kakvog sudskog postupka, veoma dobra.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Ima nas,ima… više nego dovoljno da se popuni novinarski kadar ispred “dobrotvorove” vile…

Status report Hotela Njivice:

http://otok-krk.org/krk/hrvatska/tradicionalni-susret-turistickih-djelatnika-njivica-i-omislja

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

Ako se ne varam,hotel više nije u vlasništvu FNVC-R-A.Ostao ja samo kamp njivice.Hotel sw nalazi u vlasništvi d.o.o-a..

Ako se ne varam,hotel više nije u vlasništvu FNVC-R-A.Ostao ja samo kamp njivice.Hotel sw nalazi u vlasništvi d.o.o-a..

Tako je. Linkam vijesti o Hotelima Njivice d.o.o., koji nemaju svoju temu, a sigurno interesiraju mnoge dugoročne dioničare Finvesta. Svoje dionice FNVC sam prodao nakon godišnjeg izvješća što sam prijavio na ovoj temi, sada pratim poslovanje Hotela Njivice d.o.o. udjel u kojima i dalje držim.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

Korisnice Kerempuh, mi, mali dionicari Finvesta dd, nismo zainteresirani za vijesti iz doo Njivica, jer podjelu Finvesta dd ne prihvatamo, i nadalje pregovaramo sa Upravom, kako bi izbjegli Sud, sto je obostrani interes. Pa, ukoliko i vi pregovarate rado bi culi do kud ste u pregovorima dosli.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Ne vodim pregovore s upravom niti sam zainteresiran za zaradu putem sudske parnice. Investiram isključivo na temelju fundamentalne analize. Već sam na ovoj temi pisao da na temelju javno dostupnih podataka ne smatram kako je M. Filipović radio na štetu malih dioničara, pa ni po toj osnovi ne želim ulaziti u sudsku parnicu. Prodao sam svoje dionice FNVC jer je izvješće nakon podjele otkrilo kako je drvni biznis u mnogo lošijem stanju nego što sam prije mislio. Komplementarno tome, povećao sam svoja očekivanja vezano uz nadolazeće izvješće Hotela Njivice d.o.o. Ne smeta mi previše što sam udjelničar i spreman sam čekati nekoliko godina da se završi investicijski ciklus i slobodni novčani tok počne isplaćivati udjelničarima. Alternativno, voljan sam u međuvremenu prodati udjel ako mi kupac ponudi fer cijenu.

Ovo su samo moji stavovi i moj način investiranja koje nikome ne namećem niti predbacujem bilo kome tko radi drukčije.

Baš začuđujuće. Vjerujete Filipoviću da kod podjele društva nije radio na štetu malih dioničara, a ne vjerujete u njegov drvni biznis. Pa Finvestu taj drvni biznis nije ni donosio tako velike novce u usporedbi sa onim dijelom Finvesta koji se bavio graditeljstvom, a koji se i dalje bavi graditeljstvom…samo je sve manje onih koji su snagom svog položaja pogodovali graditeljskim poslovima finvesta dd.

Baš začuđujuće. Vjerujete Filipoviću da kod podjele društva nije radio na štetu malih dioničara, a ne vjerujete u njegov drvni biznis. Pa Finvestu taj drvni biznis nije ni donosio tako velike novce u usporedbi sa onim dijelom Finvesta koji se bavio graditeljstvom, a koji se i dalje bavi graditeljstvom…samo je sve manje onih koji su snagom svog položaja pogodovali graditeljskim poslovima finvesta dd.

Korporativno upravljanje i poslovanje su različiti pojmovi. Finvest po meni ima prihvatljivu razinu korporativnog upravljanja (u odnosu na prosjek ZSE i u odnosu na tržišnu valuaciju); poslovanje (drvnog biznisa zajedno s građevinskim, ribogojilišnim i drugim manjim biznisima) je trenutno u krizi i potrebno ga je temeljito restrukturirati.

Korisniče kerempuh, nije potrebno temeljito restrukturirati, nego je samo potrebno Hrvatskim šumama dostaviti sva njihova dospjela potraživanja[emo_cool]

Na ovoj dionici se trguje samo petkom [emo_zacudjen]
Tako i danas nešto veći interes na kupnji …[emo_beztona]

vid'la žaba...

Sve ušutilo oko fnvc… Traju pregovori ili?[emo_beztona][emo_beztona][emo_beztona]

Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što...

New Report

Close