@tip top: na taj difamirajući članak Filipović je odgovorio ovdje:
@tip top:
Vezano uz osobni dug Marijana Filipovića, iznosim svoju spekulaciju, nemam nikakvih insiderskih informacija niti tvrdim da sam u pravu:
-Filipović može prilikom najavljene dokapitalizacije strateškog partnera prodati dio svog udjela u Njivice hotelima d.o.o., znači strateški partner otkupljuje dio Filipovićevog udjela, a dijelom unosi svježi novac za razvoj firme. Istom prilikom strateški partner nudi malim udjelničarima otkup njihovih udjela po istoj cijeni kao i Filipoviću. Filipović zadržava dio udjela u Njivice hotelima d.o.o., otplaćuje svoje osobne kredite, mali udjelničari biraju hoće li ostati udjelničari ili će prodati svoje udjele po istoj cijeni kao i Filipović. Ne vidim kako bi mali udjelničari bili oštećeni u ovom scenariju.
Ne postoji obveza javne ponude kod d.o.o.-a pa evo Vam jedan scenarij kako nećete dobiti ništa.
Većinski dioničar izjavio: Imam 90,49 % dionica FINV-a!!!! Znači svi ostali mali dioničari imaju 58 657 dionica!!!!!
Ako je TOLIKO KOREKTAN ( i nema neke zle namjere ) NEKA IH ISPLATI po BV cca 683 kune!!!
TO JE ZA NJEGA SIĆA: cca 40 500 000 kuna!!!Čak je i firma odvojila lovicu za otkup svojih dionica na burzi!!!
MATEMATIKA JE VRLO JEDNOSTAVNA!!!
DUBIOZA ( njegova i nas malih dioničara ) je cca 180 miliona kuna!!!Pitanje je kako će ih ukrcati sebi!!![emo_bijesan][emo_ljut]
@tip top: mislim da imaš nerealna očekivanja. Po tom receptu dovoljno je kupiti bilo koju dionicu koja se na burzi trži ispod BV, proglasiti većinskog dioničara sumnjivim tipom koji radi na štetu malih dioničara i sudskim putem tražiti isplatu po BV. Instant riches!
a 24sata intrvju s Filipovićem!!!!!!
FINV-est ima dug 35 miliona a VRIJEDI 750 miliona!!!!( valjda sa oba doo )
750 miliona / 617.751 dionica = 1214 kuna!!!
Tko je u ovoj PRIČI LUD????
dioničari – gazda ili svi skupa????
a dioničarima nudi za oba doo 160 kuna + 500 FINV !!!!
a 24sata intrvju s Filipovićem!!!!!!
FINV-est ima dug 35 miliona a VRIJEDI 750 miliona!!!!( valjda sa oba doo )
750 miliona / 617.751 dionica = 1214 kuna!!!
Tko je u ovoj PRIČI LUD????
dioničari – gazda ili svi skupa????
Gdje piše o ovoj ponudi?
Za doo je ponudio a vrijednost drvne industrije po NJEGOVOJ PRIČI iznosi cca 500 kuna – za FINV ne nudi ništa!!!( ostaje na burzi, ako se ne predomisli i stime ) Čini mi se da su ovdje kompasi totalno RAŠTIMANI. Njegove izjave ne možeš ULOVITI NI ZA GLAVU NI ZA REP!!! Baš me zanima kako bi to izčito SUDAC ili stručnjak za trgovačka društva!!!
Za doo je ponudio a vrijednost drvne industrije po NJEGOVOJ PRIČI iznosi cca 500 kuna – za FINV ne nudi ništa!!!( ostaje na burzi, ako se ne predomisli i stime ) Čini mi se da su ovdje kompasi totalno RAŠTIMANI. Njegove izjave ne možeš ULOVITI NI ZA GLAVU NI ZA REP!!! Baš me zanima kako bi to izčito SUDAC ili stručnjak za trgovačka društva!!!
Kolega gdje ste na to naišli, imate li neki link ili copy paste iz teksta ili ste to sami zaključili?
Sve izjavljeno može se koristiti kao dokaz na Sudu a Vi do isteka 60 dana mislim da je to 02.03.2013 možete tražiti isplatu sa svim osnovama i za udjele i isplatu za dionicu FNVC-a koja kotira na burzi. Sud ne zanima vrijednost na burzi već stvarna vrijednost tvrtke . Ovim je samo potvrđeno sve što sam do sada napisao. Savjet je kupite dionicu i tražite isplatu kao i oni koji već imaju dionice jer ako većinski vlasnik izjavi da toliko vrijedi onda stvarno vrijedi a ako je dug 35 mil onda je to stvarno smiješno malo u odnosu na vrijednost firme.