FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i prve transakcije u redovnom režimu, +10%,a i kupnja je sasvim solidna.

vid'la žaba...

Kupnja znatno ojačala na 748 komada. Prošlo 7 transkacija. Očito je da će ova dionica polako oživjeti.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Malo pomalo…

Malo pomalo čujem da su neki već podnijeli zahtjev za ispltu i da su bili kod odvjetnika, još jedna činjenica pošto MF ima već dosta godina čim oporučno zaklada postane vlasnik mora ići javna ponuda. Pritisak na prodaju je velik samo se čeka okidač, čim netko krene….

Koliko bi trebala biti javna ponuda?

IMA li kakvog ( i kakav je ) ODGOVORA FINVEST CORP dd – onima koji su uputili zahtjev za ISPLATU????[emo_palacg]

Meni još ništa, ali čula sam da će bit sredinom siječnja.

vid'la žaba...

Nije niti kod mene, kao što kaže komifo, trebalo bi biti u siječnju

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Odite fino na sudski registar gdje upišete Finvest i pogledate pod obavijesti već sam to citirao u jednom postu, što se tiče isplata znam da ih je bilo za udjele, a javna ponuda bi trebala bit book+cca 15-20%.

Odite fino na sudski registar gdje upišete Finvest i pogledate pod obavijesti već sam to citirao u jednom postu, što se tiče isplata znam da ih je bilo za udjele, a javna ponuda bi trebala bit book+cca 15-20%.

Navedi mi jednog korisnika foruma koji je dobio isplatu za udjele ili neka se javi, po mojim saznanjim još nitko nije isplaćen, a saznanja su mi direktno iz FNVC-a

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Kao što sam prije napisao, mene se odbili i uputili me na nova društva.
Iako to je bilo preko emaila, ali poslao sam i preporučeni zahtjev, no odgovora bilo nije

I ja sam neki dan poslao zahtjev (hvala, g. Miro!), no nema odgovora, valjda ne može odmah.

Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što...

New Report

Close