FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa imate sve u FI na http://www.zse.hr, ali ne znam zašto uvijek spominjete stečaj i to za tvrtku koja nikad nije bila u blokadi ????? Zar Vam kapital i rezerve ništa ne govore ??? Cijela zadržana dobit + kamp ostaje FNVC-d.d. dalje 72 mil kuna dugoročnih obveza je prebačeno na Njivice d.o.o. e sad ako to nije odlična situacija ne d.d. ne znam koja bi bila. Pa zar mislite da bi banke uzimale dionice pod margin da tvrtka stoji loše i dopuštale odvajanje dva d.o.o. ( pa nisu to male banke ( Zaba, HPB )

E pa Đuro ima tešku ruku.

Iskustvo mi govori da treba pobjeći iz ove dionice. Vi mislite da bi cijena bila ovako nisko, da to nešto valja? Pa fnvc je pred bankrotom, a gazda je ovim potezom spasio svoju imovinu i kod nepromišljenih ljudi postao heroj sa naslovnica i dobročinitelj.

Najveći mali dioničar danas je, po vlastitom priznanju na blogu, kupio još 600 komada.

vid'la žaba...

Najveći mali dioničar danas je, po vlastitom priznanju na blogu, kupio još 600 komada.

Istina….ali ga je isto tako počeo hvatati lagani nervozitet[emo_zloban] Jel moguće da taj mali dioničar jednostavno ne može shvatiti neke stvari[emo_ooooo]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

meni se nameće pitanje koliko je od prikazivane dobiti FNVC dobit Hotela Njivica?

Prije zadnje smjene poglavarstva, zadnja dobit Hotela bila je netto 1 mil eura.

To gospodinu mlađem nije bilo dovoljno…

ostalo je povijest

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Naravno da najveći mali dioničar kupuje jer mu je to isplativo ulaganje, dobije nešto što nerevalorizirano vrijedi 1 kunu za 20 lipa ( 0.2 booka ) uz to ide pretpostavka javne ponude ( MF prenosi dionice na zakladu ) a zaklada će prodati iste da s gotovinom može financirati svoje projekte dakle za očekivati je još jednu javnu ponudu i zašto onda ne bi kupovao. Vjerovatno je i bio na skupštini upoznat je s tvrtkom više nego svi mi zajedno i što još reći. Da do sada je na FNVC-u prošlo 58 transakcija dakle još 5 do kraja mjeseca i FNVC je u redovnom režimu trgovanja.

Može danas nadokupit još 1000 komada. A onda nakon ulaska u redovan režim treba dići dionicu 30% i istovarit se malima. Mali time stječu iskustvo, a on lovu. win win situacija

A jeste možda razmišljali da ovih 750 komada na prodaji služe da privuku druge male da prodaju jeftino i da su te transakcije rađene dogovorno ????

Mali su mogli izaći na puno višim razinama. Na ovim razinama imamo samo jednog kupca, koji u svemu vidi perspektivu.

Ma neće ON kupovati. On hvali dionicu a vi bi trebali kupovati. To što je jučer obznanio da je kupio 600 komada trebalo je biti dovoljno na nastane stampedo[emo_zloban]…..ali ostao je neshvaćen[emo_zacudjen]

sveopća bežanija
[emo_beztona]

Nema bida….bar neće padati[emo_zloban]…a neki još jučer kupovali[emo_smijeh]

New Report

Close