Upravo primjetila da je redizajnirana stranica SKDD, popis dioničara može se naručiti( i platiti) online.
Bujas je podebljao svoju poziciju za još 95 komada.
Utorak se bliži, ko ide na Skupštinu sretno i nek napiše šta je bilo,
pozdrav
Danas zadnji dan za kupnju FNVC-a, sutra nema trgovanja prema odluci, od srijede nastavak. Ko je danas jamio , jamio.E baš me zanima što će biti na skupštini, ali ovih 150 kuna za 1/3 FNVC je pravno sigurno 100% ( FER CIJENA 1/3 PREMA BOOKU CCA 220 KUNA )
Ima li nekoga na skupštini? Nadam se da je bar znani dioničar tamo, pa će bar nešto napisati na blogu…
Mcinha i ja čekam vijesti. Danas je blokirana trgovina, al još nema znaka, javite se skupštinari…
Vidi, vidi, finvesta, u trećem kvartalu nakupio prek 8 milijuna dobiti, bit će nešto od njega…halo, skupština, halo!…nitko se ne javlja, biće da su dogovorili fer cijenu[emo_smijesak]
To je standardno izvješče,u 3. kvartalu dobit generira turistički sektor društva..Kako će biti nakon podjele,što će biti dobiti vidjet ćemo…
Hajd, kad kroz trgovački sud prođe upis podjele društva finvest corp dd, da mi većinskom vlasniku pošaljemo pismo sa zahtjevom isplate za udjele u hotelima njivice doo i finvest rijeka doo…imamo rok od dva mjeseca. Javite se čim vidite da je upis prošao[emo_smijesak]
Mislim da bi sve trebalo biti usvojeno jer je većinski vlasnik naravno glasovao za to , izvješće 3q je dosta dobro, e sad je ostalo book FNVC-a od cca 500 kuna a ne 700 pa je tržišna cijena i dalje tek na 0.2 booka.
Kako je ovim potezom prebačen dug od cca 72 mil. kuna na Njivice a kamp ostao na matičnoj tvrtki ukupni rezultat bit će odličan jer su obveze smanjenje za 72 mil. kuna.
Dioničari imaju pravo na izlaz po fer cijeni iz d.o.o. a ostaju u društvu koje je i dalje u turizmu ( kamp Njivice u koji se najviše u ulaže ) tako da ova skupština možda čak i napravi pozitivan utjecaj na cijenu, zbog svega navedenog. Ne bi me iznenadilo da ova dionica u skoroj budućnosti bude bar na 0.5 booka, ionako na prodaji je mali broj dionica sve do 300 kuna, a zanimljiv je i nalog od 1100 komada na 1100 kuna. ( prema izvješću nisu se mijenjale rezerve za vlastite dionice cca 12 mil. kuna ) pa me ne bi čudilo da sad trezor počne s kupnjom. U svakom slučaju prema svemu navedenom cijena teško da će padati, već dapače može samo rasti. Naravno biloo kakvo povećanje likvidnosti jako će podići cijenu.
Ko nije bio na skupštini ima jako malo informacija, pa mi sad nije jasno, da li se gleda imatelj dionica na dan Skupštine,( kao kod dividende) ili kroz sve buduće vrijeme do potencijalnog iskupa.
Svi vrli dioničari, a nitko na skupštinu otišao nije?!
Evo vam jedna iz prve ruke, sa skupštine:
Ja ode na zeleno, vi ostade na crveno – rastavi nas semafor!