FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IKEA traži domaće dobavljače namještaja

Čelnici IKEA-e izvjestili su premijera Milanovića o planovima tvrtke u Hrvatskoj. Najavili su skoro otvaranje zagrebačkog centra te angažiranje domaćih dobavljača za potrebe proizvodnje namještaja

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/182313/Ikea-trazi-domace-dobavljace-za.html

U Čabru traže nove ljude, izgleda da u drvnom biznisu ipak pomalo stvari kreću nabolje:

http://www.gorskenovosti.com/wordpress/?p=8022

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

Prenosim sa stranica kampa Njivice

Novo u sezoni 2012

Sve naše drage goste i one koje će po prvi put posjetiti naš kamp želimo obavijestiti o novostima za sezonu 2012.:
150 novih uređenih parcela za kampiranje prema najvišim europskim standardima,
Nove mobilne kućice smještene na novouređenim parcelama sa pogledom na more udaljene 30 metara od plaže. Ističemo posebne tehničke karakteristike iPod i iPhone docking, moderne terase sa ležaljkama,
Uređnje 600 metara nove plaže kampa kombinacija šljunka i pijeska što će posebno razveseliti naše najmlađe goste,
Uređenje sanitarnog čvora prema najvišim standardima, sa podnim grijanjem, i najmodernijim ventilacijskim sustavom,
Besplatan WiFi Internet,
Novi lounge bar na plaži kampa,
Vrhunski animacijski team za razonodu najmlađih i svih onih koji žele aktivno provesti svoj odmor.
Posjetite nas i uvjerite se da radimo na podizanju kvalitete usluga kako bi za nekoliko godina postali najbolji autokamp na Kvarneru (a možda i cijelom Jadranu!).

Inače da još jednom ponovim, novi upravitelj kampa koji je kamp preuzeo lani prethodno je upravljao s kampom Straško u Novalji na Pagu i podigao ga je na razinu jednog od najboljih kampova u Hrvatskoj, Njivice tek čeka preporod!!!

ma kakav cash-r-a, 100% in

Evo malo opet prometa na FNVC-u oko 130 kuna, ja danas kupio 50komada de se nađe. Jer kad trezor uđe u prvih 10ode ….. [thumbsup] a Mafi izašao u 20 najbogatijih Hrvata….a kad još uzmemo P/BV, zadržana dobit, novi poslovi, rezerve za vlastite dionice…… [proud]

WWW.KUCILOORO.COM

e moj Milorade, koliko si ti dosad dokupljivao morao si biti bar u top 10 odavno, ako ne već i u top 5
a, pozdrav i droetkeru
baš nam fali još tvojih SVJEŽIH članaka o finvestu, ali ovaj put neka to bude barem iz 2008 ili 2009 jer onaj tvoj zadnji druk iz Jutarnjeg od 23.04.2006 je malčice zastario
[tongue]

[lol]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Da li će trezor s ovom kupnjom biti u prvih 10 ?

WWW.KUCILOORO.COM

@Milorad
Ako je sve trezor kupio (a nije) jer si ti kupio 50 komada od 222. Dakle, 172 komada (preostalih iz 28.03.) plus (+) 1.097 komada (prijavljene kupnje 29.02. http://zse.hr/default.aspx?id=39356 ) = 1.269 dionica.

Koja je šansa da je baš Lojić Antun prodavao? Btw. On nije prodavao ništa već jaaaaaaaaakkkkkoooooo dugo.

Znači nedostaje im 42 dionice za prvih 10. Super [thumbsup]

WWW.KUCILOORO.COM

Znači nedostaje im 42 dionice za prvih 10. Super [thumbsup]

Ti si meni totalna legenda! [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Ajmo sada malo pogledati što matematika kaže…Lojić ima 1.308, ako je trezorska prijava + predviđanje shopping-a 172 komada = 1.269, onda je razlika između 39 dionica. Da bi trezor prestigao Lojića to znači da treba kupiti još 40, a ne 42 dionice. [lol]

Ili si ti možda kupio 52 dionice, a ne 50?!

Hvala ti što mi uljepšavaš početak vikenda…ali stvarno, hvala ti… [thumbsup]

Dobro forumašu dvije dionice gore dolje, ko da je velika razlika.

Baš mi je drago da sam Vam uljepšao vikend. [thumbsup]

WWW.KUCILOORO.COM

a joj…please na ti…please…ovo je forum…pleeeeaaaasssseeeee…. [undecid]

New Report

Close