Ovaj Marijan Filipović je po izjavama nadmašio Luku Rajića koji se kako sam kaže obagatio jer nije jeo za vrijeme marende a ovaj je još duhovitiji a evo njegova puta ka uspijehu.
Ovdje sam kao 17-godišnjak došao iz Travnika, na Veliku Gospu, 15. kolovoza 1952., s tri konja samaraša. Putovao sam pješice sedam dana iz Travnika u Gorski kotar. Išao sam za zaradom. Dok su Gorani iz šume nosili na leđima cjepanice drva, moji konji su iznosili po pola metra drva.
zanimljivo, zar ne……………….
Problem je što je sve na pladnju prepustio sinu…a poslovica " kako došlo…tako o’šlo… "
korisniče upitnik9 i korisniče crumarix,
Gospodin Filipović stariji, nije prodavao dionice Finvesta, sve su na broju, samo je par komada založio kod Poštanske, Hypo, Zagrebačke i Varaždinske banke i na njih uzeo kredite. Vjerujem da će pitanje cijene dionice FNVC-R-A vrlo brzo riješiti u svoju korist, a samim tim i u korist nas dioničara Finvesta dd. Za te potrebe ima na raspolaganju 12.174.924,00 kuna- vidi: zadnje kvartalno izvješće-BILANCA-KAPITAL I REZERVE- Rezerve za vlastite dionice.
Znate, ono što je čovjek mukom stekao neće olako i jeftino prodati. Nego, korisnici upitnik9 i Crumarix, čuvajte se vi ostalih dionica koje Filipović ima, a za koje se baš i nije puno namučio. Čuvajte se Diokija. Tog diokija se trebalo odavno čuvati. Pogledajte koliko gospodin Filipović Marijan danas ima dionica Diokija dd. Ima na tri računa ukupno 223.575 komada, a na početku je imao 343.410 komada-vidi: SKRAĆENI PROSPEKT DIONIČKOG DRUŠTVA DIOKI DD, str.12. Gospodin Filipović i nadalje, svakoga mjeseca otpušta dionice DIOK-R-A.
A to, da Filipović mlađi upravlja očevom imovinom i da se s njom razbacuje, otkud vam to, pa to se ne može nigdje vidjeti niti iščitati. S obzirom da iza tog vašeg naklapanja nema činjenica, ja bi to nazvao ružnim insinuacijama. I one kao takve ne mogu utjecati na cijenu bilo koje dionice o kojima vi pišete.
[wink]
Mlađi Filipović školovan u SAD – u!!!!!!!
Nije u njemu proble!!!!
VEĆI je problem što je stari ušao u dil u DIOK-iju sa propalitetom Ježićem i u INDUSTROGRADNJU sa je*iv*etrom GALINCEM
TO JE KRIVA PROCJENA!!!!
Bolje da je uzeo 3 – 4 VRHUNSKA DIZAJNERA NAMJEŠTAJA!!!!
Sve u svemu nadam se da će ISPASTI DOBRO jer sam u njoj cca4,5 godine!!!
Dragi moji počinje sezona, koja će bit i po svemu sudeći i plodna. Uzevši u obzir da su sa ovom godinom završena velika ulaganja u turistički kompleks Njivice, dakle prijašnjih godina su uređivani hoteli a ove godine je uređen i kamp, lako je zaključiti da će na računu biti jako puno gotovine nakon sezone.
Umeđuvremenu se radi na kupnji trezorskih da bi se mogao napraviti squeezout, i kad dođe vrijeme M.F. će ispaltiti sebi dividendu! Sumnjam da ćemo vidjeti dividende, ali barem imamo priliku zaraditi kod prodaje…
Dragi moji počinje sezona, koja će bit i po svemu sudeći i plodna. Uzevši u obzir da su sa ovom godinom završena velika ulaganja u turistički kompleks Njivice, dakle prijašnjih godina su uređivani hoteli a ove godine je uređen i kamp, lako je zaključiti da će na računu biti jako puno gotovine nakon sezone.
Umeđuvremenu se radi na kupnji trezorskih da bi se mogao napraviti squeezout, i kad dođe vrijeme M.F. će ispaltiti sebi dividendu! Sumnjam da ćemo vidjeti dividende, ali barem imamo priliku zaraditi kod prodaje…
Ispravak kolega, lani je uređen jedna zona u kampu, a sada se uređuju još 3 zone, radovi su još u tijeku i trebali bi biti dovršeni do sezone. U kam će se kontinuirano ulagati još 2-3 sezone dok se cijeli ne preuredi i podigne na visoku razinu, što znači i više novaca….
Živio nam Finvest još dugo dugo dugo. [thumbsup]
Kanabis nisi u toku. F(invest) je u zadnje vrijeme spominjao gostujući na 101. Mislim da na njegovom blogu možeš naći link emisije. Isto tako o F(invest) je pisao na blogu, tako da možeš naći u arhivi što te interesira.
Zapitaj se da li bi ti toliko hvalio i pisao o F(investu) bez jačanja svoje pozicije unutar vlasničke strukture?
Trenutno za tržištu ne možeš (pri)kupiti količinu koja bi te zadovoljila, bez da podigneš značajno prosjek. [wink]
Ma bit će sigurno! [lol] [pray]