Promet 20 000kn a vi pravite neke kalkulacije. Realno moglo se toga nakupit po 130kn koliko ste htjeli. Sad je treba utopiti, pa opet novi krug
Ma da, nikad činjenice samo misli. Evo Vama kolega svi prometi od početka godine pa vidite sami ( izvor http://www.zse.hr ) koliko se toga moglo nakupovati po 130. Trebate se bolje zapitati zašto su rezervacije za vlastite dionice u iznosu 12 mil kuna. Pa nije valjda da mislite da se radi promet od 20.000 kuna po danu. Većinski vlasnik sigurno od toga nema nikakove koristi, ali da istisne male ili značajno digne cijenu e to je već druga priča. Začuditi ćete se kad dioničare vide trezor u prvih 10 kolika će onda cijena biti. Kako Vam to nije jasno ?
Da nebude previše očekivanja, pojavio se H na prodaji 160,01
Pa nije ni on blesav.
Joj meni kako Vam nije jasno, pa to je dogovor da se nakupi što više na dionica na prodaji. Pa zar ovaj H ispod koga je bilo 4 dionice i takav isti u petak ne govori sve tome u prilog. [thumbsup]
Kolega pa taj bijedni H nalog je totalno nebitan za ovu dionicu. Neki jednostravno prodaju jer vide druge prilike ili im treba novac. Svi čekaju trezor da napuca cijenu do 300kn, no nisam baš siguran da će se to u skorijoj budućnosti dogoditi. Pogotovo ne tramsparentno preko burze
Očekuje se veća aktivnost fondova rizičnoga kapitala
"Statistički gledano, idealan profil hrvatske mete ‘private equity’ fondova po našem istraživanju bila bi kompanija u vrijednosti od 50 do 100 milijuna eura, izdvojena iz većeg sustava ili u vlasništvu obitelji koja je spremna prodati većinski udio", ocjenjuje Vladimir Preveden, izvršni partner zagrebačkog ureda Rolanda Bergera.
Ma bitno da trezor skuplja i da prometi rastu. To je najvažnije, letvica se svakim danom diže a nitko iz prvih 10 naravno da ne prodaje. [thumbsup]
Evo da malo razbijem mistifikaciju, H nalog je moj i izgleda da sam opako preplašio trezor kad se tako lako povukao [lol]
The wood industry is one of Croatia’s strategic industrial sectors. In former Yugoslavia, Croatia, along with Slovenia, had the most developed industrial sector and the wood industry played a major role.
Till the end of 2011, the state plans to grant a 29 million Eur. subsidy to the private sector to increase their domestic manufacture.
In the first seven months, an 83.4 million Eur. export of wood products has been made. Analyst forecast that the Croatian overall export would increase on account of better regulations and Croatia’s accession to the EU.
If Croatian furniture industry improves the design and keeps the prices at a low level, Croats could consider buying Croatian instead of Italian furniture. Risky but probably worth.
Evo da malo razbijem mistifikaciju, H nalog je moj i izgleda da sam opako preplašio trezor kad se tako lako povukao [lol]
Kolega snizili ste cijenu 20% to vam baš i nije uredu [lol]
Nije mi jasno kao ljudi više ne kuže da ako među dioničarima je Marijan Filipović to je znak biježi glavom bez obzira taj prodaje gdje god stigne cijena mu opće nije bitna daj šta daš ionako je to dobio mukte…..