da…nestala je frut-frut ekipa koja je glasno proslavljala svakodnevni rast od 20 ili 30% na prometu kojeg bakica na dolcu napravi prodajući salatu
[thumbsup]
Ovdje se ceka samo da razno razni spekulanti koji su mislili na brzaka steci pare odustanu od dionice, izgube zivce i prodaju po nizim cijenama. Jedanput do dvaput mjesecno neko pokupi sve do 250-300 kuna sve dionice koje su na asku. Pametno i strpljivo skupljajuci kolicinu.
Nisam baš primjetio.
Ovo će se uskoro tržiti po 150 kn, a objasnit ću i zašto kada dođe vrijeme. Dizanje cijene je bilo umjetno da kada krene rasprodaja za namiru određenih dugovanja cijena bude što bolja.
Sa ASK-a smo skidali po 115 danima, tada se skidalo pametnjakovuiću , ne na 300
Na 300 bi svi izašli, samo da nam ima kupnje. Ali nema, jbg
A po 200 nam je ipak premalo. Dok se još ne zna konačni scenarij.
OVDJE BI NAJBOLJE ZA SVE – A POSEBNO ZA VLASNIKA PODUZEĆA bilo da se ZADRŽANA DOBIT HITNO HITNO HITNO – podijeli kroz dividendu.
To bi riješio i dugove, pa bi cijena dalje mogla gore, a bome bi nam i dobro došla ta dobit koja nam ionako brat -bratu kao malim dioničarima i više nego pripada.
Jesmo li za ili .. ?
No hrvatski scenarij mi miriše na nedijeljenje dividende s ciljem da određeni paketi izbiju na rasprodaju i onda otkupljivanje samog sebe po 0.2 BOOKa
Klasična Sačekuša ako mene pitate
evo istjero je Plejboj pokoju zmiju iz grmlja sa svojim pričama..svaka čast kolega…nema tu neke količine, ali nije je bilo niti kad je rasla…
budu opet kupovali kad "malo" skoči… [lol]
pa kajje sad ovo
niko neće ovih 500 komada po superultramegajeftinih 240 kn?
pa imate 300 kn zadržane dobiti per share!
a tek kad trezor krene ima da frca na sve strane…
frit-frut
[sad]
24.6.2011:
30.6.2011:
[wink]
24.6.2011:
Ovo će se uskoro tržiti po 150 kn, a objasnit ću i zašto kada dođe vrijeme. Dizanje cijene je bilo umjetno da kada krene rasprodaja za namiru određenih dugovanja cijena bude što bolja.
30.6.2011:
[wink]
[/quote]
A da, malo kontradiktorno, a šta ćeš, i burza je takva, vidiš , jedan dan pada a drugi raste … Pa šta ja znam šta da onda mislim .. Pitam se samo kome su se ovi paničari istovarili hi hi
No, onda hoće li netko poslati pismo gospodinu Marijanu da nam podijeli zasluženu dobiti ili moram sad još do pošte ?? [wink]
Evo me s mora i čim me nema ode FNVC, ode mi i brokerska Complet Line.
Pa zar nitko pameten neće ovu dionicu na 200 kuna. Vjerovatno će sad kad za dva tjedna iziđu rezultati 2q biti malo odlučniji. Jer ako pogledate prvih 10 vidjet ćete da je MF založio još dionica pod margin. Obično nakon taoga slijedi i trezorska kupnja. Znam da je promet burze malo ali ipak 0.2 booka, 300 kn/dionici zadržane dobiti po dionici, rererve za trezor od 12 mil. kuna su ipak fundamentalni pokazatelji kud bi dionica trebala ići. 200 kuna je stvarno sramotna cijena za ovu dionicu ( najpotcijenjenija u redovnom režimu )
I love FNVC game.
Samo dodatak da je u zadnja 3 mjeseca prema ZSU protrgovano:
FNVC-R-A Finvest Corp d. d. RT 1.296.377kn 318trans. 62 broj dana 20.909,3 dnevni promet 5,1prosječan broj transakcija
Pa to uopće nije loše za dionicu koja je ušla redovan režim.
Pa uvijek mi daju jedinice 🙂
A dobro ništa za to. Opet se pojavio FNVC na prodaji po 200 kuna. Nemam gledalicu pa ne znam koliko je komada u pitanju ali se čini kao dobra prilika.
Ako ko zna nek mi napiše K/P.
Pozdrav
I love FNVC game.