FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ili samo malo lupaju po grmlju ne bi li štogod istjerali…jer sad je k/p užasan…treba sve po bid-u istresati odmah [proud]

6. lipanj 2011.| Ana Blašković
Unatoč problemima drvna industrija izlazi iz krize

Drvna industrija polako izlazi iz krize i u prva četiri ovogodišnja mjeseca bilježi porast izvoza i pozitivnu trgovinsku bilancu, no pred proizvođačima su još uvijek brojni problemi, posebice nepovoljne tečajne razlike na kojima godišnje gube milijune kuna, (ne)dostupnost sirovine i skupi krediti banaka…..

http://www.poslovni.hr/vijesti/unatoc-problemima-drvna-industrija-izlazi-iz-krize-180842.aspx

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

To je odlična vijest iako su se ti podaci vidjeli još u FI 1Q FNVC-a.
Mene zanima da li je a očito postoji neki dogovor za naloge na 500 kuna. Recimo da trezor kupi od MF.
To bi mi bilo najlogičnije, vidjet ćemo.
Ipak ako se iaplaćuje dobit, a za cca 1g ulazima u EU, pa izbori i sve će to donijeti neumoljivo porez na kapitalnu dobit tako da je prilika za to vrijeme čim više izbjeći oporezivanje.
Mislim da je to i ovdje slučaj. Također se nešto pričalo o odvajanju hotelskog biznisa iz FNVC, pa bi ako se naravno to dogodi imali dvije dionice ( slično kao Atlas prije par godina ).

WWW.KUCILOORO.COM

ovdje k/p nije ni smiješan
više je nekak žalostan

500?
da vam nije jedna nula viška?

ovdje k/p nije ni smiješan
više je nekak žalostan

500?
da vam nije jedna nula viška?

k/p je dobar kakav je bio.
Nego, nešto si zajedljiv. Jesi li ti to navučen na ovih 260 Kn sa 240 kom?

al smo svi zašutili….prometi su nikakvi,ali je i bid takav nažalost, iako kod ovakvih slabolikvidnih to se okrene u sekundi…priznajem da me to sve malo sekira ali ne pada mi napamet prodavati na ovim razina,ionako je mizerna količina u igri

da…nestala je frut-frut ekipa koja je glasno proslavljala svakodnevni rast od 20 ili 30% na prometu kojeg bakica na dolcu napravi prodajući salatu

a šta da se netko javlja, javljat ćemo se kada počne opet letit…

ps. da i sada prodam još uvijek imam 75% zarade [cool]

e da, i koliko se vidi iz priloženog – veći nalog na 390 kn – netko koristi priliku opće korekcije i pokušava prisliliti još koju drhtavu ručicu da udari po bidu…

ma kakav cash-r-a, 100% in

Najbolje bi bilo da se nakon 2,5 godine NETRGOVANJA – ODMAH POČME S RECIMO 750 kunića!!!!
Tko će čekati 2 godine da dođe na tu cijenu???? [bye]

Eh, kako se na ovoj dionici vode velike igre. Par velikih kupaca je promijenilo taktiku u potpunosti "praveći se kao nezainteresirani" te uklanjajući naloge sa kupnje, te stavljajući "velike količine" na prodaju na razinama koje ne mogu proći zbog blokade naravno. Tako je od 6300 komada na prodaji do 300 svega nešto ispod 100 komada. Taktika je čak jučer uspjela jer se netko preplašio i poklopio naloge na 230 kuna.
Međutim pitam se dokle će veliki kupci čekati jer ova taktika baš i ne može skupiti veće količine dionica i kakav će biti slijedeći plan za podizanje cijene i nastavak skupljanja ???
Nekako mi se čini previše neralnim da nitko ne stavlja naloge na tvrtku koja ima 300 kn/dionici zadržane dobiti, trezorske rezerve za kupnju od 12 mil. kuna, nisku zaduženost a da se trži na 0.2 booka.

I love FNVC game 🙂

WWW.KUCILOORO.COM

Ovdje se ceka samo da razno razni spekulanti koji su mislili na brzaka steci pare odustanu od dionice, izgube zivce i prodaju po nizim cijenama. Jedanput do dvaput mjesecno neko pokupi sve do 250-300 kuna sve dionice koje su na asku. Pametno i strpljivo skupljajuci kolicinu.

Rusitelj vlade ^_^.

al smo svi zašutili….prometi su nikakvi,ali je i bid takav nažalost, iako kod ovakvih slabolikvidnih to se okrene u sekundi…priznajem da me to sve malo sekira ali ne pada mi napamet prodavati na ovim razina,ionako je mizerna količina u igri

Šuška se, šuška – izvjesan paket M.F. je pod "hipotekom" na račun kredita , da li merdžina ili čega, tko to zna … Ali ići će na prodaju uskoro , što znači ne samo daljnji pad cijene nego najeb svih koji se sada nabidavaju ovako na sitno misleći da će pazariti po 200 % i prodati po 300 % u odnosu na nedavnu cijenu.

I sam sam dioničar – 175 kom, ali nažalost ovo je kako stvari stoje.

Do koje će cijene gosponove dionice ići van ko to zna, možda do 115, možda i do 80.

Spremite keš u svakom slučaju i čekajte pravi momenat – na MAGMI smo naučili kako se to radi, sada ide ozbiljna igra, jer jednom kada završi rasprodaja FNVC će par tjedana stagnirati a onda nazad prema 300 kn.

U prijevodu – ako šljusne na 150 nemojte zujati kao da vas je pomeo vlak, već budite na oprezu i motrite količine, i normalno – pazarite lagano.

Kada šljusne na 120 ako budu išli tako nisko a mogli bi – trpajte u padu – na veliko.

Imat ćete barem 200 % u metar, dva.

Svakako izaći van prije nego dođe do ovoga scenarije škvadro.

300 je bila odlična cijena by the way. Čuo sam da je samo jedna osoba uspjela izaći taj dan … Heh, jel se zna možda tko je to bio ??

[wink]

Kressho

New Report

Close