FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A je li? Da pogodim – onda nakon toga napad na sljedeći dnevni limit. Sve dok se ne pojavi rupa do 16x,00 HRK na bidu. I to sam još dobar iznos stavio. A na asku se počinju vraćati količine.

Gledajte korisniče maybe situacija oko svake dionice treba se detaljno proučiti. U prilogu sam Vam priložio tablicu cijena i količina FNVC-a u zadnjih 5 godina. Do sada je od ulaska u redovan režim trgovano sa cca 1.000.000 kuna, 500 komada dionica u 266 transakcija. Pogledajte promete prije par godina kad se tržilo i po 2.000.000 kuna dnevno. U međuvremenu se nije ništa značajnije promijenilo.
E sad naravno da dionica neće rasti do neke fer vrijednosti u par dana već u nekom peroidu po meni cca 1 godine i vrijednosti do 600 kuna. Ako ste dugoročni investitor to Vam vjerovatno lijepo izgleda međutim ako ste daytrader baš i ne. Uvijek treba sagledati sve činjenice, npr. prvih 10 dioničara, zatim rezerve za kupnju dionica trezora od 12.000.000 kuna, bilancu tvrtke, zadržanu dobit od 300 kn/dionici. Međutim kad gledate odnos P/BV na nivou od cca 0.25 zaključiti ćete da u biti kupujte ovu dionicu na 25% njezine realne vrijednosti a to je bogami veliki diskont. I zato će ova dionica rasti, neki put s velikim, neki put sa malim rastom, vjerovatno će neke dane i padati. Ono što je činjenica je i da promet svakim danom raste što je vrlo bitno jer u dionicu ulazi sve više investitora.
I to je to kolega maybi. Želio bih da sada još jednom pogledate tablicu u privitku.

WWW.KUCILOORO.COM

@bosism
kaj se čudiš?
na svakoj se polulikviduši u određenom periodu pojave likovi koji dižu dionicu u nebo sa par 100k kuna
naivci su si sami krivi kad nasjedaju

šuti i iskrcavaj se

ništa se ja ne čudim
sve mi je jasno
samo mi je žao onih malih neiskusnih koji se hvataju na ovakve jadne drukove

Postanite Eu-robovi

Jel ovo smart money ukeširao ovih 225 kn?

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

ovi su zadnji postovi dno dna
ne kužim ekipu koja druka sad gore sad dole
pa samo zavlačite neiskusne tim lupetanjima
ništa se nije promjenilo s firmom zadnjih 5 godina ali vi ste valjda ušli u kombinaciju pa sada…
čudi me vjeko da vas uopće tolerira

vidi se iz aviona da prebacuju dionice jedni drugima i tako dižu cijenu, isto su radili na HRDH.
samo me zanima što će sada kad su ih ljudi pročitali i kad više nemaju kome uvaljati svoje dionice? [rolleyes]

nego, nešto mi gledalica ne radi…koliki je odnos k/p?
[rolleyes]

kupnja od 190 do 240 kn – 910 kom
prodaja od 249 do 450 kn – 885 kom

ništa se ja ne čudim
sve mi je jasno
samo mi je žao onih malih neiskusnih koji se hvataju na ovakve jadne drukove

E moj Samaritanac, dionica ode cca. 100% zadnjih dana, ulazi i jedan od masterminda ulaganja u HR, ne možeš naći ništa netočno u Miloradovim argumentima a ti se i dalje čudiš dapače žališ nas…

Malo tko od nas misli da će to pravocrtno gore ali nema sumnje da je ovo jedna od boljih prilika na ZSE i zato ne troši suze ovdje.

ukupna prodaja je primjetno ojačala i prešišala kupnju
jesu li to rvacki duvani na pomolu?

kladim se da većina nit je bila u njivicama nit ima pojma kakvi su to hoteli i kakve su investicije u planu?

btw maločas bilo manje od iljadu na prodaji
valjda je mastermind shvatio da je dosta napucavanja?

Postanite Eu-robovi

Sad će vjerovatno nastupiti skupljanje na razinama 250-260 kuna od strane malih daytradera. To je neophodno da bi cijena mogla kvalitetno rasti. Pitanje je samo da li će se ponoviti viđeni scenarij sa rušenjem cijene ( koji nije upalio prošli put ) ili će se svakih sat dva pobrati količine na prodaji.
Nije mi samo jasno da velika većina koji pišu ovdje nemaju argumente osim da je riječ o nečemu što je njima sasvim jasno ( a to je navlačenje ) a ne gledaju i čitaju izvješća, promjene u prvih 10.
Što li će samo smisliti kad cijena probije 300 pa 400 kuna ????
Ali pustimo sada njih. Bitno je samo to da svi fundamenti još uvijek stoje i da je dionica idealno ulganje za dugoročne ulagače. Neću opet spominjati parametre zašto, jedino štp sad u skoro vrijeme očekujem je početak kupnje od strane trezora kako bi ušao u prvih 10 dioničara ( mislim da sad trezor ima oko 1000 komada vlastitih dionica ) a to je idealna prilika za podizanje cijene, jer prve kupnje trezora obično izazovu stampedo po kupnji ( jer logično je ako trezor kupuje na ovim razinama tj. ako mu je cijena dobra onda je svim drugima odlična )

Pozdrav svim dioničarima FNVC. Kako bi kolegica ivana7 rekla:
I love FNVC game 🙂

WWW.KUCILOORO.COM

neki dan si rekao da "probijamo 270" samo tako, a sad slijedi "skupljanje 250-260kn"?
kad se maknu oni manekeni sa bida buš ti to skupljao po 50-60
joj što volim navlakače

New Report

Close