FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ima ga na poziciji br.11

[wink]

Kakvo je Milivoje ime?
[/quote]

Boža zvani Pub

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Nije provokacija nego pitam da se ne bi krivo razumjeli.

Lijep rast čestitam [wink]

hvala …da, lijep rast na količinu od preko 1.000 komada

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Kako uopće idu uvjeti za uvrštenje? Vidim da spominjete samo broj transakcija. Je li potrebno ostvariti i neki prag prosječnog prometa?

Ma čuj, to je nevažno, osim za pravila.
Imaš, recimo PODR koja je, barem za sada, prvi puta javno opljačkana (nije po prvi puta)
pa je sve OK

Kako uopće idu uvjeti za uvrštenje? Vidim da spominjete samo broj transakcija. Je li potrebno ostvariti i neki prag prosječnog prometa?

1. u prethodnom kvartalu ostvare prosječno najmanje jednu transakciju po radnom danu
ili
2. u prethodnom kvartalu ostvare prosječan dnevni promet od najmanje 35.000,00 kuna

Koliko god se nas dvoje ne razumjeli, cijenim sto nisi druker i imas stav

Eto [kiss] [wink]

Bogme se otvorilo. Još 3 transakcije i u REDOVNOM smo režimu. Prodaja slaba da slabija ne može biti.
Kupnja stabilna. A TEK SMO NA CCA 0.2 booka. Izgleda po jučerašnjem scenariju da je put probijanja 200 kuna vrlo izvjestan. Možda su procurile neke nove informacije, da nije možda drvosjeća odlučio isplatiti malo dividende ???

Ako i nije cijena dionice FNVC-a računata samo na zadržanoj dobiti ( bez ičeg ostalog ) iznosi 275 kuna. A ta će dobit kad tad biti isplaćena. Prometi zadnjih dana ukazuju da su investitori prepoznali ovu dionicu i da njezino vrijeme od ulaska u redovan režim tek predstoji.

Današnja najbolja kupnja 160 kuna, a na prodaji 160 samo 10 komada.

Došlo je i vrijeme FNVC-a. A lijepo je dr. OETKER govorio da je FNVC novi KSST. [rolleyes]

'Uzmi samo ono što trebaš, i ostavi dionicu kakvu si je i našao.'

Slabašan je to bid, ali me tješi da je tako i na asku.
Ništa posebno ali ipak bolje nego ranije.
Nisam baš bio siguran hoćemo li u "REDOVAN" ali sam sada optimista.

Kad ide u redovno?? Već u ponedeljak?

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

dečki, svaka čast, lijepo ste to digli [lol]

Dizati ovaj papir nije potrebno. Kad tad sve dođe na svoju vrijednost, pa će i ova zaboravljena investitorska prilika postati za neke izvor frustracija poradi propuštenih mogućnosti.

New Report

Close