FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučer cijena otišla na 131. Netko pametno skuplja polako. Izgleda da činjenica da se trži na 0,01 book ipak djeluje. [cool]

Poštovani,
imate konsolidirano izvješće na ZSE.
Podebljali su gubitak u odnosu na 2009.godinu.

Izgubili su oko 12-13 mil.kn, opet ih Finvest drvar gomila gubitke.

p.s.smatram da je jeftino untaoč gubicima, samo korekcija je na vratima i opreza nikad dosta

Štednja je mudrost trošenja.

16. veljača 2011.
AZTN: Odobrene potpore nakladništvu i drvnoj industriji

Agencija za zaštitu tržišnog natječaja odobrila je prijedlog Programa za financiranje nakladništva 2011.-2013. i prijedlog Operativnog programa razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja 2011.-2014.
Prijedlog Programa za financiranje nakladništva od 2011. do 2013. godine odobren je na zahtjev Ministarstva kulture. Program predviđa državne potpore u obliku subvencija za izdavanje knjiga, časopisa i elektroničkih publikacija, za književne manifestacije, te za književne programe u knjižarama. Trajanje navedenog programa predviđeno je od 1. ožujka 2011. do 31. prosinca 2013., a planirana sredstva za njegovu provedbu osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske u ukupnom iznosu od 57,500.000 kuna.
Agencija je odobrila i prijedlog Operativnog programa razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja 2011.-2014. kojeg je ocijenila sukladnim Zakonu o državnim potporama. Prijedlog Operativnog programa na ocjenu je podnijelo Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva. Državne potpore u obliku subvencija dodjeljivat će se malim i srednjim poduzetnicima, te za istraživanje, razvoj i inovacije i zaštitu okoliša svim poduzetnicima, osim poduzetnika u teškoćama.
Trajanje programa predviđeno je od 2011. do 2015. godine, a planirana sredstva u ukupnom iznosu od 284,500.000 kuna osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Nema što. Sve stoji, a najviše volim ono na 0,01 book i zadržanu dobit. Danas kupujem ovu dionicu pa nek čeka dok ne dođe na book. [cool]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

I, zašto niste kupili? Možda nije bilo prodavača?
Pa gdje je pišljivih 120 kn od booka…

[wink]

Nemam ništa protiv ove dionice (pa, nutra sam) ali neznam jel kolega Ringo (dal’ muzičar il’ revolveraš)
prvi ili drugi na kupnji.
Ovo je "teška" dionica, samo za one jakih živaca, tu drukeri nemaju što raditi.

gric…gric…461 trupac ode…
[thumbsup]

gric…gric…461 trupac ode…
[thumbsup]

5. BAKIĆ NENAD 5.278 0,85 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA + oko 500 komada

8. CENTAR BANKA D.D. 1.591 0,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 461

Idemo dalje…
Promjene u top 10:

5. BAKIĆ NENAD 5.716 0,93 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA + 438

10. KRAJINA ADEM 1.250 0,20 Osnovni račun SESVETSKI KRALJEVEC, HRVATSKA new

Skrbnički centar Banke ispao iz top 10. Vratio se stari dioničar koji je tu bio i 2007.godine ali su ga preskočili kupnjom pa je ispao iz top 10. Dakle, cijelo vrijeme je držao poziciju, samo je sad ponovo u top 10 rasprodajom skrbničkog centar banke.

Ako je ispao skrbnički Centar banke, znači da Fuchs prodaje?
koliko me pamćenje služi on se skrivao iza tog skrbničkog…

Ako je ispao skrbnički Centar banke, znači da Fuchs prodaje?
koliko me pamćenje služi on se skrivao iza tog skrbničkog…

Da, u pravu ste.
Mislim da je to Fuchs, tijekom 2007.godine je prešao na skrbnički račun centar banke sa svog osnovnog računa.
Zašto prodaje? Bio sam razmišljao i nemam nekih valjanih argumeneta već čisto špekulativno možda vidi bolju priliku za investirat ili zna nešto u vezi poslovanja FNVC što je negativno.

p.s.bio je Fuchs u nadzornom odboru INDG-r-a(posjeduje dionice INDG-r-a) i koliko znam "dobar je sa vlasnicima Finvesta"

Ovaj Finvest se trži u zadnje vrijeme skoro svaki dan i da prođe još 30 transakcija u ovih 18 dana eto ga u REDOVNOM režimu.

Ovaj skrbnički ima još cca 500 komada ( 1500 je prošlo ) i vjerovatno će i to prodati. E sad da svaki dioničar kupi u ovih 18 dana ožujka pokuju dionicu bit će mu zanimljivije jer se neće trgovati više u posebnom režimu a to bi potaklo sigurno veću trgovinu i vjerovano i rast cijene. E sad odlučite sami želite li Finvest u REDOVNOM ILI POSEBNOM režimu trgovanja ? [thumbsup]

'Uzmi samo ono što trebaš, i ostavi dionicu kakvu si je i našao.'

Majstor je spreman sa 300ticom na bidu.
Još malo i odštopat će se i ova cijev.

New Report

Close