FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja bih vam se pridružio ali me strah stakleničkog efekta ………..

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

http://www.poslovni.hr/vijesti/nestl-i-dr-oetker-nece-kupiti-srpsku-podravku-170430.aspx

Nestlé i Dr. Oetker neće kupiti ‘srpsku Podravku’, što znači da će morati kupiti nešto drugo. Hoće li to biti Finvest?
[lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

Je li točno da će FNVC odvojiti hotelski biznis ( kompleks Njivice i Vrbniče nad morem ) od ostalog biznisa. Onda bi svi dioničari trebali dobiti po jednu dodatnu dionicu HNJV i da će ista dionica biti izlistana na ZSU. Ne znam samo sam neslužbeno čuo o mogućnosti istog. Čini se logično jer prozvodnja drva i namještaja nema baš veze sa turizmom. Vidjet ćemo. Ako je netko nešto slično čuo molio bi da napiše konkretno. [thumbsup] Možda ipak ovo budu novi KSST kako je rekao doktor Etker. I oni su bili ispod 0,1 book kao i FNVC.

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

kolega STRAHOVUK, jel istina ovo što ovaj kljasti glodar govori???
javite se kolega STRAHOVUK na ovom topicu vjerujem samo vama! [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

nakon staklenika ide finvest [wink]

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:3082337197907944::NO:RP::

kuda ide? pogledajte tko je vlasnik. O čemu konkretno pričate?

Je li točno da će FNVC odvojiti hotelski biznis ( kompleks Njivice i Vrbniče nad morem ) od ostalog biznisa. Onda bi svi dioničari trebali dobiti po jednu dodatnu dionicu HNJV i da će ista dionica biti izlistana na ZSU. Ne znam samo sam neslužbeno čuo o mogućnosti istog. Čini se logično jer prozvodnja drva i namještaja nema baš veze sa turizmom. Vidjet ćemo. Ako je netko nešto slično čuo molio bi da napiše konkretno. [thumbsup] Možda ipak ovo budu novi KSST kako je rekao doktor Etker. I oni su bili ispod 0,1 book kao i FNVC.

Moguće Hromi Dabo, ali kako da dođem do ZSU? Moji brokeri mi ne daju pristup tom pazaru.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor na kupnju, prodaju ili držanje dionica koje spominjem u tekstu.

mislim kolega apoksiomen da mi pridajete preveliku važnost ovdje…
Međutim, sve me ovo podsjeća na vrijeme drukeraja od prije 2-3 godine kad se listalo podacima dobiti, zadržane dobiti (čitaj blaga), vrijednostima zemljišta, hotela i čega već ne. Pa koga ne bi privukla priča o 200 milja sakrivenih u špilji. I gdje smo došli. Na tričavih stotinjak kuna. Ah, da bila je kriza, recesija i padosmo, al tješimo se bilo je i gorih. Ok, nema više malih, jer ko je jamio jamio. Pogledaj na desnu stranu ekrana i pročitaj članke vezane uz fnvc. Sve ti govori. Nema čarobnog štapića. Nema Todorića, nema novinske priče. Ja prodavat NEĆU, jer sam ionako došao do dna u ovoj priči. Može biti samo bolje… Kad? Sutra, za 3 mj. ili kako gazda kaže od 2012/2013. To nije više moja briga… A za one u kešu uvijek postoji nada da će pogodit pravi ulaz… Nego što nitko ne kupuje sad kad je cijena jadna, pa hoteli vrijede duplo više? Ajde kupujte, riskirajte. Pa neki od vas više ulažu na kladi vikendom i to na 10 puta gore omjere…

[lol]

Vidim izašlo odlično izvješće. Gubaitak skoro pokriven.
Doktore Etker može li ova dionica do booka kroz neko vrijeme jer sad je ipak na 0,08 booka što je skoro pa džaba ? Vi imate onaj osjećaj kad treba ući. [thumbsup]

Lako vam je pametovati kad nema kolege ZNANCA
Javi seeeeeeeeeeee

šuti i trpaj
nemoj da ove hijene ovo počnu dizati dok ja nisam oslobodio casha

Postanite Eu-robovi

mislim kolega apoksiomen da mi pridajete preveliku važnost ovdje…
Međutim, sve me ovo podsjeća na vrijeme drukeraja od prije 2-3 godine kad se listalo podacima dobiti, zadržane dobiti (čitaj blaga), vrijednostima zemljišta, hotela i čega već ne. Pa koga ne bi privukla priča o 200 milja sakrivenih u špilji. I gdje smo došli. Na tričavih stotinjak kuna. Ah, da bila je kriza, recesija i padosmo, al tješimo se bilo je i gorih. Ok, nema više malih, jer ko je jamio jamio. Pogledaj na desnu stranu ekrana i pročitaj članke vezane uz fnvc. Sve ti govori. Nema čarobnog štapića. Nema Todorića, nema novinske priče. Ja prodavat NEĆU, jer sam ionako došao do dna u ovoj priči. Može biti samo bolje… Kad? Sutra, za 3 mj. ili kako gazda kaže od 2012/2013. To nije više moja briga… A za one u kešu uvijek postoji nada da će pogodit pravi ulaz… Nego što nitko ne kupuje sad kad je cijena jadna, pa hoteli vrijede duplo više? Ajde kupujte, riskirajte. Pa neki od vas više ulažu na kladi vikendom i to na 10 puta gore omjere…

[lol]

evo zašto sam volio pročitati postove od ovog kolege i zašto samu njemu na ovoj temi vjerujem.
odmjereno, korektno inteligentno!!
jedan je stari burzovni vuk-STRAHOVUK! [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Jučer na FNVC-u pred trgovanje na kupnji bilo cca 1500 komada iznad 100 kuna. Očito se nešto kuha. Ja napokon dobio nešto para i kupio 90 komada. Danas novi dan, nova cijena, novi lov. Pa na prodaji se vidi skoro 300 kuna. A jedan dioničar iz prvih 10 skuplja. [thumbsup] Ipak 0,1 book djeluje. [thumbsup]
Doktore Etker ako možete dati svoju procjenu bio bi zahvalan. [pray]

New Report

Close