FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

0,08 booka pa to nema nigdje.
Izgleda po nalozima da će biti i danas trgovanja na 0.08 booka.
Polako se skuplja kupnja, a na prodaji nema baš bogzna što.

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

Da nemožeš dobiti za dionicu niti trećinu zadržane dobiti (ne računam ovu zadnju transakciju), pa to nije za vjerovati.
Ima li toga još na ZSE, ako netko zna?

Netko je dobrano ovo počistio do 111. Gledam malo naloge na prodaji pa ako se ovo počisti do 143 vidjet će se već nalog u prvih 10 na 450 a otpora nema.

Ipak je 143 kune tek 0,12 booka a to nije ni cijena hotela. Izgleda da je netko uzalud ovo dao prejeftino. A ako uđe u redovni režim eto nas bar na 0.4 booka ili 250 kuna a to još nije ni vrijednost zadržane dobiti koja će se kad tad isplatiti ( ionako Marijanu ide 90% ) Možda je ovo novi hit burze. Vidjet ćemo ali ipak 0,08 booka cijene nema na tržištu.

Isto tako da se pojavi ozbiljnija kupnja na 120 kn ovaj sadašnji prvi na prodaji se ne bi ni vidio. [thumbsup].Nemojmo zanemarit da zadnjih godinu i pol bilježe gubitak unatoć turističkom sektoru.Nije slučajno na ovim razinama.To što je netko skinuo stotinjak komada ne znaći ništa.Pogledajte koliki je spread na ovoj dionoci.Zašto?Dugoročno,naravno,velika perspektiva.Međutim, trenutno ima puno boljih prilika.U ovu dionicu se stigne "ući" jer cijena neće značanije (bez obzira na podcijenjenost,book ili zadržanu dobit) otići gore dok na krenu izvješča o dobiti.A to znaći najmanje godinu dana,jer prvo moraju pokriti minus a onda ih možda hoteli dovedu na kakvu takvu dobit ili ćak lagani minus. [thumbsup]

U ovu dionicu se stigne "ući" jer cijena neće značanije (bez obzira na podcijenjenost,book ili zadržanu dobit) otići gore dok na krenu izvješča o dobiti.A to znaći najmanje godinu dana,jer prvo moraju pokriti minus a onda ih možda hoteli dovedu na kakvu takvu dobit ili ćak lagani minus. [thumbsup]

kad ovi objave prvu dobit cijena će bit 300kn. veći je problem to što kad bi se sad postavio na bidu sa 1000kom na cijeni 200kn ne bi uspio kupit. ovo je donica vrlo malog free floata za sitne ribice kao što sam ja. veliki kupuju inu i ht [thumbsup]

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Tako je ujko. Kad se pokupi ovo do 200 kuna nema više ni 15 naloga na prodaji sa malim brojem komada. Pa dosta je da vidite prvih 10 dioničara pa će Vam sve biti jasno.

Da ne bi bilo nismo znali.

Trenutna cijena je 0.08 booka. A nema boljeg odnosa za ZSE-u.

Ovo će vjerovatno dionica biti sa najvećim rastom u 2011. Dosta ih je polomilo zube ali sad je ipak preniskooooooooooo 0,08 booka. [thumbsup]

Dosta ih je polomilo zube ali sad je ipak preniskooooooooooo 0,08 booka. [thumbsup]

Aj ti pokupi to do dvjesto, tebi je ostalo još par zubi

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Tako je ujko. Kad se pokupi ovo do 200 kuna nema više ni 15 naloga na prodaji sa malim brojem komada. Pa dosta je da vidite prvih 10 dioničara pa će Vam sve biti jasno.

Da ne bi bilo nismo znali.

Trenutna cijena je 0.08 booka. A nema boljeg odnosa za ZSE-u.

Ovo će vjerovatno dionica biti sa najvećim rastom u 2011. Dosta ih je polomilo zube ali sad je ipak preniskooooooooooo 0,08 booka. [thumbsup]

pa kad je tako dobar i još k tome mali free float, lipo šuti i kupuj dok ti drugi nisu pokupovali. a kad ode na 200-300 onda im to sve utovari…..ovako će ti pokupiti jeftine dionice ispred nosa budeš li ovoliko pričao po forumu o FNVC-u… [bye]

pa kad je tako dobar i još k tome mali free float, lipo šuti i kupuj dok ti drugi nisu pokupovali. a kad ode na 200-300 onda im to sve utovari…..ovako će ti pokupiti jeftine dionice ispred nosa budeš li ovoliko pričao po forumu o FNVC-u… [bye]

Da imam para počistio bi sve do 300 pa bi onda vidjeli ko je bio u pravu. Ali mogle bi pare doći slijedeći tjedan pa ako što ostane…..

Nema dionice po 0,08 booka na tržištu sa preko 1000 radnika, hotelima, nekretninama, energanom, izvozom a k tome je vlasnik među 20 najbogatijih Hrvata. E sad kad još napomenemo da je zadržana dobit 200 000 000 kuna a ukupna cijena firme na burzi 70 mil pametnome dosta.

Sve je jasno. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Ko tu kome želi uvaliti [tongue] [wink]

a ja stojim iza kupnje ostatka! [thumbsup]
neznam zašto mi admin briše postove??
jesam li nešto loše napisao??
u zloj vjeri?
ma idite…

Ne znam ni sam ujko. Sa današnjim nalogom na 135 kuna ( prodaja ) otvara se put da se može vršiti daljnje prikupljanje na razinama oko 150 bez blokade dionice. Jer bilo koja blokad upada u oči dok netko danas može kupiti par dionica na 135 i onda mu je slijedeći tjedan otvoren put bez blokade za malo veće količine. Ne zaboravimo da će i na 135 dionica biti na cca 0.12 revaloriziranog booka. A nema više takvih dionica na ZSE-u. Također se otvara mogućnost da svakodnevnom kupnjom dionica iziđe iz posebnog režima ( koji će se ionako ukinuti ) o onda je logično da slijedi poveći rast cijene.

Svi vodeći su kupovali FNVC iznad 500 kuna i ovo im je prilika za jeftino smanjivanje ulaza. Šteta je to ne iskoristiti.

a nalog na 135 je slucajno tvoj?? [thumbsup]
bez uvrede ali podsječaš me na dikana koji je ovdje nekad žestoko rušio na dolje. [rolleyes]
dikane javi se sa novostima [pray]

New Report

Close