FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakvo izvješće, kakav znanac, pa zar ne vidite da trezor kupuje opcijske dionice za voditelje pogona lameliranih greda. Svakom po 10 jubilarnih dionica godišnje !
Umjesto sata i ordena sukladno Ugovoru !

Na prodaji je 150 komada po cijeni od 200 kn. Možda je i skriveni nalog. Kako je krenulo uskoro će možda i na ponuđenu cijenu od 30 kn.

Zar Vam još nije jasno ?

Nema sreće u Drvosječe !

To je jasno ! [cool]

Sve će to na 0,1 book !

meni bilo nepoznato…http://www.katastar.hr/dgu/pox.php?st=1
Zg, Kvinticka cesta 71…kuca 182 m2, dvoriste 496 m2, ukupno 678 m2 ; broj katastarske cestice 95/1,
posjedovni list broj 3362…upisane osobe : FINVEST CORP D.D., ČABAR,IVANA GORANA KOVAČIĆA 024,
dio 1/1.
ostali podaci :
Rbr. promjene/godina 92/1999
Klasifikacijska oznaka akta kojim je izvršena promjena 932-07/1999-01/55

Marijan Filipović krenuo u biznis sa plantažama jabuka.Iskeširao sve iz svog đepa.Planira doći do 100 hektara. [thumbsup]

LOŠ START
Finvest Corp u prvom kvartalu izgubio 10,3 milijuna kuna
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – U prvom tromjesečju 2009. godine čabarski Finvest Corp ostvario je gubitak od 10,3 milijuna kuna nastao je uglavnom zbog sezonskog tipa poslovanja društva.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/finvest-corp-u-prvom-kvartalu-izgubio-10%2c3-milijuna-kuna,44513.html

a ježi ga… [bye]
ps čujem da smo u velikom oporavku od 2011 [lol] [lol]

Forumaši i forumašice !

Burza raste, a FNVC, kao i obično, pada. Dioničari FNVC-a očigledno režu pozicije i bježe u likvidnije dionice. Obzirom na ogromnu količinu dionica na prodaji ne bi bilo čudno da ubrzo sklizne na 50 kn ispod margine u mom potpisu. FNVC je sada na 0,18 book-a i nitko ga neće.

Pogledajte prilog ! [bye]

Nisam li Vam rekao da nema sreće u Drvosječe, to je jasno ! [cool]

Sve će to na 0,1 book !

Kolega Dikane. Cijenim Vaš trud na omalovažavanju FNVC, ali malo ste dosadni.
Ja sam danas opet malo kupio na 160 kuna. Uglavnom imam povjerenja u g. Filipovića i njegovu viziju poslovanja. Ono što mu nedostaje je još pogona za finalne proizvode jer sirivonksu bazu očito ima. Mundus bi bio prava kupovina za FNVC jer bi za male novce dobio kakvo takvo tržište.
Primjetio sam da ste slab na drvni sektor jer se javljate i na temu MNDS. Očito imate loša iskustva sa drvetom ili g. Filipovićem.
Čuo sam da g. Bilokapić okolo nudi svoj udio u Mundusu po diskontnoj cijeni. Možda se javi Filipoviću pa se ovaj odluči na avanturu.

P.s. g. Dikane

Bakiću je FNVC očito dobar, a čovjek valjda zna što radi. Ima nekih 4200 komada. Sića.

Jeftino je jer Filipović dozvoljava takvu cijenu. Konačno sada je vrijeme novog vrednovanja njihove vrijednosti i preslagivanje portfelja. u US se trenutno trguje ne P/E omjerima od 10 – 15, a mi smo još uvijek daleko ispod. Zato nakon preslagivanja i novih izračuna znati će se prave vrijednosti i vrijednost grobexa. Neki pričaju o nekih 2500 – 3000 do kraja godine.

Gazda se vratio,CENTAR BANKE ni za lijek a netko opali stoticu ispod 170 kn. [thumbsup]

bome isprsili se kupci danas
prodaja 566
kupnja 2998
1:5

eh, što mene veseli na ovoj dionici
jad i bjeda
[lol] [lol]

Finvest drži čvrstu poziciju u društvu jako slabo likvidnih dionica. Nitko ne poklapa prodaju, ali se sve učestalije pojavljuju ulagači koji su izgubili strpljenje i koji dobro udare po tankoj kupnji. Drvosječu je na kupnji lako prepoznati svi nalozi su mu višekratnici broja 5. Dosta loših đaka je uvijek priželjkivalo 5 i sada kada im se god pruži prilika koriste broj 5 i tako liječe traumu iz škole. Traumu koja je nastala posjedovanjem FNVC dionice najbolje se liječi tako da se zvekne dobrom količinom po drvosječinim nalozima. Pogledajte priloženi odnos kupnje i prodaje i lako će te prepoznati lošeg đaka ! [lol]

Nema sreće u Drvosječe, to je jasno ! [cool]

Sve će to na 0,1 book !

New Report

Close