Preporuke i dalje stoje, ali bez topline. Toplina je namjenjena lijepim ženama. [thumbsup]
dobra neka škvadra ovdje..ima da kupim i ja jedan taj fintvest sam da vam se pridružim
jel tako veselo i na skupštini?
Špekulant s jednom dionicom u džepu ne može se veseliti ni na skupštini cirkusa Kolorado d.d….al’ sa soma komada u džepu biti će mu veselo i na skupštini pogrebnog poduzeća [wink]
pogrebno društvo ulaže u BC institut – sjeme zemlji – čovjek prah!!!!!!!!!!!!
drvo i sjeme dobra kombinacija!!!! [thumbsup]
Forumašu i prijatelju Gojko, nadam se da ste ovo Vi kupili koju dionicu Finvesta, inače gubitnika dana sa -52,17 %
Što Vam još trebam reći ? Nema sreće u Drvosječe !
To je jasno ! [cool]
Dikane, dobar ti je ovaj potpis "sve će to na book". Kad bi barem FNVC došao na book. Ili bi možda trebao to promijeniti "sve će to na book osim FNVC i INDG", one će na 0.1book [rolleyes]
Dikane, dobar ti je ovaj potpis "sve će to na book". Kad bi barem FNVC došao na book. Ili bi možda trebao to promijeniti "sve će to na book osim FNVC i INDG", one će na 0.1book [rolleyes]
uskoro neće biti ni papira ni knjiga kako stoje stvari!!!!!!- opet će pisati na DRVENIM PLOČAMA!!!
ali isto tako to će biti dionica u troskoku – HOOP na book!!!!!! [pray]
ova akcija mlogo je jevtina…neke su dionica pale na smiješne razine. možda ju i kupim, ali pričekat ću je na 0,1 booka jer vidim da našom burzom vladaju čudni ljudi.
ja ću uskori ustupiti svoje dionice pojedincima, uz uvjet da za svaku dobivenu dionicu moraju uzet još [/b]barem nešto eurića ( prvo ću malo pratit tečaj da ljude ne uvrijedim malim darom!!! ) [pray]