FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Preporuke i dalje stoje, ali bez topline. Toplina je namjenjena lijepim ženama. [thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

dobra neka škvadra ovdje..ima da kupim i ja jedan taj fintvest sam da vam se pridružim
jel tako veselo i na skupštini?

JEST ĆU JA I ŽIREVA AKO TREBA

Špekulant s jednom dionicom u džepu ne može se veseliti ni na skupštini cirkusa Kolorado d.d….al’ sa soma komada u džepu biti će mu veselo i na skupštini pogrebnog poduzeća [wink]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

pogrebno društvo ulaže u BC institut – sjeme zemlji – čovjek prah!!!!!!!!!!!!
drvo i sjeme dobra kombinacija!!!! [thumbsup]

Forumašu i prijatelju Gojko, nadam se da ste ovo Vi kupili koju dionicu Finvesta, inače gubitnika dana sa -52,17 %

Što Vam još trebam reći ? Nema sreće u Drvosječe !

To je jasno ! [cool]

Sve će to na 0,1 book !

Dikane, dobar ti je ovaj potpis "sve će to na book". Kad bi barem FNVC došao na book. Ili bi možda trebao to promijeniti "sve će to na book osim FNVC i INDG", one će na 0.1book [rolleyes]

Prijatelju Lucky_b, hvala na ispravci netočnog navoda !

To je jasno ! [cool]

Sve će to na 0,1 book !

G..c, g..c!!! Floki-time! [lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Dikane, dobar ti je ovaj potpis "sve će to na book". Kad bi barem FNVC došao na book. Ili bi možda trebao to promijeniti "sve će to na book osim FNVC i INDG", one će na 0.1book [rolleyes]

uskoro neće biti ni papira ni knjiga kako stoje stvari!!!!!!- opet će pisati na DRVENIM PLOČAMA!!!
ali isto tako to će biti dionica u troskoku – HOOP na book!!!!!! [pray]

ova akcija mlogo je jevtina…neke su dionica pale na smiješne razine. možda ju i kupim, ali pričekat ću je na 0,1 booka jer vidim da našom burzom vladaju čudni ljudi.

...povijest se ponavlja...

ja ću uskori ustupiti svoje dionice pojedincima, uz uvjet da za svaku dobivenu dionicu moraju uzet još [/b]barem nešto eurića ( prvo ću malo pratit tečaj da ljude ne uvrijedim malim darom!!! ) [pray]

Nakon pomne analize mogu zaključiti da je ovo kolega znanac opalio po asku samo da bude na prvom mjestu TOP 10- 2009.
Ovo su čiste manipulacije i materijal za Hanfu.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close