Možda je trezor prazan? Ne znam, pričam napamet.
Kuku Lele ( i Dikanu također ) [bye]
Prema izvješću FNVC ima oko 200Mkn neraspoređene dobiti. Drvosječa je sada založio još 2,88%dionica FNVC-a i za to je ON dobio par milijuna kuna. Uzalud se nadate da će trezor sada kupovati. Zašto to trezor nije radio sa 200Mkn neraspoređene dobiti ?
E, zato što ju Drvosječa sam zna bolje rasporediti po formuli u kojoj on dobiva a Vi (kuku lele) gubite. [bye]
Gledam kupnju i prodaju FNVC-a, i vidim nema sreće u Drvosječe ! [cool]
dikane, zabrinu sam se da je i u tebe NASTUPILA RECESIJA, ali vidim ti ploviš punim jedrima!!!
svako dobro i mirno more, ako ga uopće još ima???? [pray]
trezorček je PUN ko brod!!!!! [pray] [thumbsup] [bye]
Forumašu tip top, i na Titaniku je trezor bio pun ! [cry]
To je jasno ! [lol]
Forumašu i prijatelju tip top onda ste u krivoj dionici. U Čabru nema mora, samo čemer, a još malo uz posredovanje mudraca EK Čabar će biti u Sloveniji. Valjda znate kako slovenci tretiraju klijente izvan dežele. To Vam je isto kao i ulaganje u Ljubljansku banku !
Nadam se da Vam je jasno ! [lol]
danas smo stvarno aktivni!!!
kako nam samo malo treba za napisat nešto, hmm, bilo što, jel tako dikane? [proud]
za spas drvne industrije i hrvatske privrede:
predlažem proizvodnju sanjki??????
Lep ko greh- Nadan Vidošević neka opali certifikat izvorno hrvatsko i možemo krenuti!
Za početak nekoliko sanjki pozlatiti i poslat u Dubai da se sanjkaju!?
ili trampa sanjke – nafta+plin!? [pray]
s vremena na vrijeme pogledajte kupnju i prodaju finvesta [wink]
s vremena na vrijeme pogledajte kupnju i prodaju finvesta [wink]
ajde reci????
malo oživi drvnu industriju!!! [thumbsup]
finvest je živ više neg’ što mislite, zato pazite da vam ne pobjegne [embarass]
Doista, na kupnji se pojavilo par naloga.
Prometa sa FNVC-om nema tjednima i naravno trezor, mada ima mogućnost, nije kupio ni jednu dionicu FNVC-a. Drvosječa je kupovinu trezora FNVC-a režirao po uzoru na predstavu Samuela Backetta ‘U očekivanju Godota’, koji naravno nije došao ! [cool]
Nema sreće u Drvosječe, to je jasno ! [lol]