FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gorska služba spašavanja dala je obavjest da je neposredno prije Gerova spašeno 10 zaglibjelih dioničara FNVC-a. Nesretnici su jučer oko 11h krenuli na skupštinu FNVC-a i bezuspješno zvali tvrtkin helikopter da ih izvuče iz zameta. No iz drugog izvora saznaje se da je helikopter u tom trenutku raspirivao vatru za janjce i nije bio u mogućnosti intervenirati, to je jasno.
Važno je da su nesretnici sada na toplom. Nije mi jasno da li su doista spašeni ?

Nema sreće u Drvosječe !

Sve će to na 0,1 book !

Točno, a Filipović im je dao stotinjak dionica gratis da prebrode šok!!!
Ako izdrže svakih narednih 24 sata opet dobivaju po stotku!!!
Svi u Gorski kotar!!!! [bye]

Gorska služba spašavanja dala je obavjest da je neposredno prije Gerova spašeno 10 zaglibjelih dioničara FNVC-a. Nesretnici su jučer oko 11h krenuli na skupštinu FNVC-a i bezuspješno zvali tvrtkin helikopter da ih izvuče iz zameta. No iz drugog izvora saznaje se da je helikopter u tom trenutku raspirivao vatru za janjce i nije bio u mogućnosti intervenirati, to je jasno.
Važno je da su nesretnici sada na toplom. Nije mi jasno da li su doista spašeni ?

Nema sreće u Drvosječe !

Dikane mora da ti je Filipoviće okrenuo Vlatku kada ga toliko ne voliš. Daj oladi malo i prestani pisati loše šale. Ima nas koji smo na formu radi ozbiljnih razgovora a ne zahebancije.

Valja imati ove dionice barem soma komada u svom portfelju. [thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Je li se tko probio iz Gorskog kotara sa kakvim dobrim vjestima?
Koliko će "zakačit" ova psihološka kriza FNVC-t? ( blagajnica bi morala biti puna znači lakše se diše! )
Dugovi pod kontrolom?
Kakvo se očekuje poslovanje?

Na skupštini dozvoljeno trezoru kupnja do 5% dionica za trezor. ( dodano dnevnom redu )

Pozdrav i gric,gric.[thumbsup]

Na skupštini dozvoljeno trezoru kupnja do 5% dionica za trezor. ( dodano dnevnom redu )

Pozdrav i gric,gric.[thumbsup]

Jako dobra vijest i jako dobar post kolega Znanac, evo 100 od mene

[thumbsup]

Eto, gazda nas nagrađuje vrijednošću rasta Bv-a!!Opet dobro!! [thumbsup]

Čini mi se da će trezor kupiti samo gazdine dionice.

Nema smisla kolega maximini. Trezor će upravo kupovati na burzi kako bi gazda imao veći margin. Koja bi svrha bila da kupuje sam svoje dionice ???? Nikakva, jer se cijena ne bi mijenjala ,a ako malo pogledate trezor obično kupuju dionice za stabilizaciju cijene. Kako M.Filipović ima dosta založenih dionica, podizanje cijene FNVC-a podići će razinu margina tako da će moći kupiti više drugih dionica za istu količinu svojih.

Pozdrav uz očekivanje početka kupnje za trezor. [thumbsup]

Valja imati ove dionice barem soma komada u svom portfelju. [thumbsup]

Forumašice Sara kakvog soma, pa vlasnici ove dionice više mi sliče na šarane koje Drvoješa umlaćuje letvom !

Čini mi se da neki preživjeli povratnici sa skupštine imaju teške halucinacije u kojima vide da će trezor kupovati dionice na burzi.

Jasno je, da nema sreće u Drvosječe !

Sve će to na 0,1 book !

Nema smisla kolega maximini. Trezor će upravo kupovati na burzi kako bi gazda imao veći margin. Koja bi svrha bila da kupuje sam svoje dionice ???? Nikakva, jer se cijena ne bi mijenjala ,a ako malo pogledate trezor obično kupuju dionice za stabilizaciju cijene. Kako M.Filipović ima dosta založenih dionica, podizanje cijene FNVC-a podići će razinu margina tako da će moći kupiti više drugih dionica za istu količinu svojih.

Pozdrav uz očekivanje početka kupnje za trezor. [thumbsup]
[/quote]
Kolega Znanac, volio bih da ste u pravu, ali na žalost mislim da će ipak većina kupljenih dionica za trezor biti upravo gazdine. Margin njemu nije problem jer još uvijek ima brdo dionica na slobodnoj poziciji, već mu treba gotovina, a naj bolji način da dođe do nje je da trezor kupi upravo njegove dionice. Dizanje cijene mu nije toliko bitno koliko prikupljanje casha.
Pa nije valjda lud da diže cijenu i kupuje moje ili nečije druge dionice a svoje ostavi po strani.

New Report

Close