Gubitnik dana : FNVC-R-A -42,56 %
Bojim se da će se u Čabru preko vikenda raditi prekovremeno na rekalkulaciji založenih dionica.
Forumašu tip top predlažem strpljenje, dno još nije dosegnuto, fondovi para nemaju, i ubrzo će biti i boljih prilika za UPUCAVANJE na 50 kn, a uskoro u posebnom režimu i za manje ! Zapamtite, nema sreće u drvosječe !
To je jasno !
Bojim se da će se u Čabru preko vikenda raditi prekovremeno na rekalkulaciji založenih dionica.
Forumašu tip top predlažem strpljenje, dno još nije dosegnuto, fondovi para nemaju, i ubrzo će biti i boljih prilika za UPUCAVANJE na 50 kn, a uskoro u posebnom režimu i za manje ! Zapamtite, nema sreće u drvosječe !
Daj idi popij viagru i potraži vlatku.
Ti očito patološki mrziš Filipovića. Cijena dionice će se kretati kako to on bude htio, a takvi kao ti mogu pisati što god žele. Siguran sam da si upravo ti danas prodao 5 kom i srušio cijenu za 46 % samo da mu napakostiš. Kad si tolika faca daj opali bar sa 100 komada, a nemoj zahebavati nas na kupnji sa par dionica.
To je jasno !
Prodati na 150,pa kupiti na 50 može biti super zarada.Samo kolika god bila na 5 kom. je ništa.
Zato idući tjedan hrabrije,puno veču količinu makar i do 100,jer do 50 je još uvijek puno. [thumbsup]
To je jasno !
Gdine Dikan: NIJE MI JASNO ????
FNVC + 74.09 %
Molim pojasnite mi. [lol]
Pozdrav [thumbsup]
Brani se margin sa par kuna.Sasvim legitimno. [thumbsup]
Čuvajte te kune za put ! Sutra je skupština. Cesta Rijeka – Čabar zatvorena za sva vozila, osim pogonjenih sobovima. Preporučujem da krenete još danas, kako bi stigli na vrijeme.
Ponesite satelitski telefon da u slučaju nedaće možete nazvati tvrtkin helikopter, kako ne bi postali hrana predatorima ! U biti pitam se, možda to već i jeste.
Nema sreće u Drvosječe, to je jasno !
Bogami,sumnjam da i s tobom, u životu,ima imalo sreće…..
Zato padre osobito molite za sve koji su u FNVC, za mene i za sve koji obnašaju visoke i odgovorne službe u našoj domovini i za sve naše prijatelje (izostavite slovence) !
To je jasno !