Imaš ti osjećaj za gric tamo negdje od 800,00 kn. Ali dobor, svi smo zaronili pa tako mora i FNVC.
Ne kužim čemu mističnost … ide dokap FNVC pa mu treba love ?
ma dobro kod ove je dionice dobro što se trži na pola buka a rade sa dobiti, pa neće više jako pasti
jedino je gazda "mutan" ( vidi primjer Nexe )
Imaš ti osjećaj za gric tamo negdje od 800,00 kn. Ali dobor, svi smo zaronili pa tako mora i FNVC.
Ne kužim čemu mističnost … ide dokap FNVC pa mu treba love ?
Ma nema dokapa FNVC-a i ne treba mu love.( bar ne njemu ) Biti će do kraja godine i grica na XXXX, ali već u rujnu će biti finih griceva.Danas fini gric pa onda malo pauze za godišnji.[lol]
"…Biti će do kraja godine i grica na XXXX…"
cist, da se ne zgubi u moru raznih prognoza i ova od "200-tinjak % za 6 mjeseci".
Pp
E,o ovoj dionici znam jako malo,knjigovodstvena vrijednost je znatno veća od nominale,tržišna oko pol nominale,da l se to isplati kupovati i na koji rok?
Da l bi tu moglo doći do istiskivanja malih dioničara i koju bi cijenu ona imala kod istiskivanja?
Obzirom da sam ja unutra već dvije godine, a ništa se ne događa osim šta cijena stalno pada?
E,o ovoj dionici znam jako malo,knjigovodstvena vrijednost je znatno veća od nominale,tržišna oko pol nominale,da l se to isplati kupovati i na koji rok?
Da l bi tu moglo doći do istiskivanja malih dioničara i koju bi cijenu ona imala kod istiskivanja?
Obzirom da sam ja unutra već dvije godine, a ništa se ne događa osim šta cijena stalno pada?
Ne budi pesimist! Firma sve bolje i bolje posluje. Svi šute i polako se ukrcavaju – koliko ko može!!! [thumbsup]
Lako je vama bit optimist na mjesec ili dva, al ja sam već dvije godine u minusu
Stalno mislim sad ću u plus, a u prvih deset se promijenilo njih devet, samo g.Filipović je stalno unutri, svi ostali su izišli ko je mogo
Pa ti budi optimist a svi pobjegoše.
Nemoj samo sad da mi dođe onaj Znanac da mi soli pamet sa Njivicama i Drvarom i peletima, energanama i štatijaznamganama
sade mi samo fali da ode u posebni režim
10.7.top 10 stanje:
1. FILIPOVIĆ MARIJAN 447.896 72,53 Osnovni račun
2. HPB D.D. 91.715 14,85 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 13.291 2,15 Skrb. račun
4. VABA D.D. BANKA 7.127 1,15 Skrb. račun
5. LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64 Osnovni račun
6. FLORIČIĆ KRISTIJAN 2.441 0,40 Osnovni račun
7. BUJAS DEAN 2.276 0,37 Osnovni račun povećao preko 200 komada
8. CENTAR BANKA D.D. 2.021 0,33 Skrb. račun također povećao oko 200 komada
9. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 1.430 0,23 Skrb. račun smanjo oko 250 komada
10. VUKOVIĆ ROBERT 1.400 0,23 Osnovni račun povećao 100 komada
Ukupno: 92,89
ovo sam otprilike naglasio promjene u top 10 koje su nastale u zadnjih mjesec dana…
Isprika kolegama ukoliko je odgovor vec bio negdje na prethodnim stranicama, ali pitanje kolegama:
da li mozda znate tko se skriva iza HPB skrbnickog?
Da li je to neki fond ili ….
Isprika kolegama ukoliko je odgovor vec bio negdje na prethodnim stranicama, ali pitanje kolegama:
da li mozda znate tko se skriva iza HPB skrbnickog?
Da li je to neki fond ili ….
1. FILIPOVIĆ MARIJAN 447.896 72,53 Osnovni račun — ŠEF TI JE ZALOŽIO DIONICE POD REDNIM BROJEM 2.;3.;I 4.—PRVE ČETIRI POZICIJE SU NJEGOVE……