pa otkud sad ova cifra od 50 mil kn dobiti, to neće ići baš tako lako
Ako bude 20 mil kn na kraju godine to je odlično
Po čemu to kolega znanac vi to vidite da netko štopaje cijenu? Pa nitko više ne želi u ovu dionicu, a što se kapitaliziranja dobiti tiče mislim da se ovdje radi o kapitaliziranju gubitaka samo manjih nego prošli tjedan.
Sljedeci tjedan sve po starom do 370 kuna.
pa otkud sad ova cifra od 50 mil kn dobiti, to neće ići baš tako lako
Ako bude 20 mil kn na kraju godine to je odlično
Kolega ako već sad uzmemo rezultate prošle godine +7 mil kuna dobiti i dodamo razliku ( -7 do +9.5 ) dobit ćemo projekciju od 23.5 mil kuna dobiti.
Međutim radom novih pogona 4Q će biti pozitivan ( vrlo vjerovatno a i ostali će biti bolji ).
No pričekajmo da slijedeći tjedan dođe konsolidirano izvješće koje će mislim popraviti ionako vrhunske rezultate.
Pozdrav[lol]
Meni se čini da Finvest kreće u energetiku[thumbsup][thumbsup]
Dobro ste zaključili kolega Sančo. Vjerovatno ste vidjeli da poslije sezone u 10 mjesecu kreće izgradnja još jedne energane u Njivicama na Krku ( što će im biti drugi energetski objekt ), a ove godine kreću još dvije proizvodne linije tako da dobit od 50.000.000 mil kuna na godišnjoj razini nije baš neostvariva. Vjerovatno će biti između 45-55 mil. kuna.
Kolega Sančo Vi bar imate argumente za razliku od nekih.
Pozdrav i uspješno trgovanje[lol]
Evo i priloga:
Tehnička analiza pokazuje približavanje SMA krivulja, a vidi se i da je MACD probio liniju signala.
Pozdrav[lol]
Ovakvo kažnjavanje dobrih izvještaja ima samo kod nas, recimo VDKT se još uvijek dobro drži usprkos enormnom gubitku u zadnja četiri kvartala.[bye]
Hvala kolega[thumbsup][thumbsup]
Sančo, svake iskrene podrške za dobre i konstruktivne vijesti!![thumbsup]