FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rulanje će započet kad cijena bude 650-700 jer je to naime većini prosjek ulaza.
kad bude 800-850 možemo govoriti o opravdanom optimizmu, a kad dotakne 1000 onda pričamo o letu[thumbsup]

leti ptičice, leti…

bit će bolje[thumbsup]

Predviđam u ovoj godini cca 80 kn zarade po dionici!
Svi uvjeti su ISPUNJENI!
Obilno će biti nagrađen “trud” strpljivih i razboritih.[thumbsup]

Vratimo se argumentima samog izvještaja:

Prihodi + 100 % ( nema izvanrednih prihoda već su nastali ulaganjima u nove linije )

Prihodi povećani na domaćem i stranom tržištu.

Dobit 1Q 2007 – 7.051.000 kuna Dobit 2008 1Q + 9.481.000 kuna

Zalihe – 42 %

Obveze -13% ( dugoročne i kratkoročne )

Konsolidirani izvještaj prema najavama trebao bi biti još bolji ( ostaje da vidimo 15.05. )

Procjena dionice na bazi cijene od 400 kuna ( jučerašnja prosječna )

P/E = 7 ( procjena ) P/BV = 0.48

(P/E)* ( P/BV ) = 3,36

Pretpostavljana dobit 2008 godine cca 50.000.000 kuna što na trenutnu kapitalizaciju predstavlja 20% povrata na kapital. ( cca 80 kuna / dionici )

Iskreno ne znam koje izvješće je bolje od ovoga općenito, te koja je dionica trenutno potcijenjenija od ove.

Fer vrijednost prema ovim rezultatima trebala bi biti iznad 2000 kuna.

Pozdrav

Izvješće je jedno od najboljih koja su do sada izašla. Svaka čast firmi.

No, vratimo se mi dionici. Dok je firma knjižila gubitak, cijene su se održavale na pristojnih (ali sramotnih) 600-700 kuna, ponajprije zahvaljujuči “floki-time” efektu i očekivanju rasta radi tog efekta. Zdrav razum nalaže povratak na te razine.

No, svaki puta kada sam uključivao zdrav razum na ovoj dionici, kasnije sam plakao. Što nas čeka danas, a što na kraju godine?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Slažem se sa Vama kolega, ali ovo su stvarno vrhunski rezultati. [lol]

Hebate već sam mislio da je ovo uz JDKM pušiona veće ali kako je krenulo možda i dođe na 700 kn,

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

pozdrav svim kolegama
evo sam se ja danas utrpao pa kako Bog dao
btw bio sam za vikend u Njivicama pa evo malo vijesti sa terena
Hotel Beli Kamik je prepun turista (kolko sam vidio uglavnom umirovljenici iz Njemačke koji uglavnom haklaju tenis na obližnjem teniskom terenu a poneki sa sjevara se i baca u hladnu morsku vodu)
Hotel Jadran još nije otvoren al bude valjda za koji dan.

Idem dolje za 2 tjedna pa vam se javim sa novostima sa najljepšeg Krka i još lijepših Njivica

Postanite Eu-robovi

Slažem se sa Vama kolega, ali ovo su stvarno vrhunski rezultati. [lol]

rezultati odlični..ali svi znamo da se ova dionica štopa..mali volumeni i neidu joj u prilog..iako dok ovo pišem imamo još jednu + blokada..e sad treba čekati otvaranje i vidjeti čemo stvarnu snagu fnvc..
daleko smo od prosjeka ulaza večine i moglo bi biti jedno iskrcavanje na 650 kn..
…ali i s puno lošijim rez..vrtili smo se oko 700kn..tako da…tržište sve vrati na svoje…hmm ko li je to rekao…[huh]

kolega a di je gric

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Gazda Filipović da vam prikaže dobit od 50 milijona, dajte kolega Znanac nemojte me nasmijavati….

rezultati odlični..ali svi znamo da se ova dionica štopa..mali volumeni i neidu joj u prilog..iako dok ovo pišem imamo još jednu + blokada..e sad treba čekati otvaranje i vidjeti čemo stvarnu snagu fnvc..
daleko smo od prosjeka ulaza večine i moglo bi biti jedno iskrcavanje na 650 kn..
…ali i s puno lošijim rez..vrtili smo se oko 700kn..tako da…tržište sve vrati na svoje…hmm ko li je to rekao…[huh]
kolega a di je gric

Ko Vam štopa ovu dionicu ???? Nije mi jasno. Pa pogledajte prodaju. Cca 100 komada na poklon do 498. Ukupno na prodaji 555 komada.

Pozdrav

Nema više gric,gric. Nije potrebno.[lol]

kako ko štopa..pa znamo da nije bilo u interesu filipoviću da ode preko 700..
on če štopati…tako je bilo do sad…a ako je odlučio drugačije…odlično..poz

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Gazda Filipović da vam prikaže dobit od 50 milijona, dajte kolega Znanac nemojte me nasmijavati….

Ne znam kako je do sada prikazao zadržanu dobit od 136 mil. kuna. Inače ove godine u BiH nema poreza na dobit a to će dobro doći FNVC Drvar.

Kolega informirajte se bolje. Ako je neraspoređena dobit 136.000.000 kuna zašto Filipović ne bi prikazao dobit od 50 mil kuna. Ionako najveći dio dobiti je njegov a poreza na kapitalnu dobit još nema.

Nemojte ni Vi nas nasmijavati.

Pozdrav[lol]

New Report

Close