FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odlično izvješće. Blokada mi je jako dobro došla da stignem povući svoje nalog s prodaje. Uz naravno industrogradnju ova dionica mi je broj 2. u portfelju.

P/E oko 7 prema prvom kvartalu ako sam dobro izračunao. A inače im prvi i zadnji kvartal znaju biti najgori [smiley]

Ha, ha… blokada zbog skoka na cijenu od 2006. Epur si move.

[color=black][/color]

Ispravak, 2005.

[color=black][/color]

Sutra ćemo vidjeti koliko tržište stvarno valorizira rezultate i potencijale FNVC-a.. današnji dan je oku ugodan, al jedna lasta ne čini proljeće..nadam se sličnom scenariju, to bi bio dobar znak da polako ulazi u fokus i drvna industrija..[pray]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Točno, što je bilo bilo je, bitno je da sada krene.
Pretprošli je petak na podnevnom dnevniku HTV bila reportaža o Finvestu, nedostaje im kvalificiranih ljudi u Čabru i Gerovu pa su preuredili zgradu nekog tekstilnog pogona u stanove za stručnjake koje namjeravaju dovabiti.
Ako je netko zainteresiran…

Sutra ćemo vidjeti koliko tržište stvarno valorizira rezultate i potencijale FNVC-a.. današnji dan je oku ugodan, al jedna lasta ne čini proljeće..nadam se sličnom scenariju, to bi bio dobar znak da polako ulazi u fokus i drvna industrija..[pray]

Teško je očekivati ikakve pozitivne pomake na ovoj dionici. Puočen iskustvom

Hell is Empty and all the Devils are Here

Nekakve značajnije pomake ni sam ne očekujem..previše dugo sam unutra da bih bio optimist sa FNVC..

Zašto onda ne prodate dionice?

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Ma dajte ova dionica ce kad tad eksplodirati. Izvjesce jedno od boljih u zadnje vrijeme

Zašto onda ne prodate dionice?

Prosijek ulaza nešto iznad 600kn..eto..sam sebe uvjeravam da će biti bolje,i tako već godinu i pol..

ali nije bog zna kakav promet, samo 75 k

Zalihe smanjene 30%
Dugovanja kratkoročna+dugoročna smanjena 30%
I sve to u prvom kvartalu!!??
Još ćemo biti i nagrađeni dividendom?
Gospodo počelo je rulanje po pisti![thumbsup][bye]

New Report

Close