Pali li HPB zeleno svjetlo?
Nisam baš razumio pitanje uvaženi kolega. Pod zbirnim skrbničkim HPB-a ima još nešto sitno portfeljaša Aureusa, ali mislim da je puno bitnije da je Fuchs kupovao. Danas bi moglo izići nekonsolidirano izvješće za 2007 a u prvom kvartalu će se voditi i dodatne dionice iz dokapitalizacije INDG koje su jučer upisane u SDA.
Pozdrav svima i nemojte se previše šaliti obzirom da je danas 1.travanj. Ja ipak moram pa ću napisati g..c,g..c !!![lol]
Uspješno trgovanje svima [thumbsup]
Pretpostavljam da bi se trebala nači veća količina dionica na trgovanju – pa se pitam tko bi tu količinu mogao pustit?
nitko ne komentira izvješće?[shocked]
evo, ja ću izdvojit par stavki…
plaćeni troškovi budućeg razdoblja…cca 6 mil kuna (prethodna godina cca 800 tis kn)
povećanje kratkoročnih obveza…sa 72 mil na 123 mil kn
prihodi od prodaje u inozemstvu…narasli sa 57 mil na 71 mil kn
ostali prihodi…veći za cca 6 mil kn
prihodi porasli u zadnjem kvartalu za 14 mil kn…
povećanje troškova osoblja…sa 39 mil na 45 mil kn…bit će zbog otvaranja novih pogona i zapošljavanja nove radne snage…
Sve u svemu dobit povećana za 500 tis kn…dok je u zadnjem kvartalu smanjen gubitak za 3 mil kn…
hoće li bit i konsolidiranog izvješća?
gdi je Znanac da komentira?
Godinu su završili s dobiti…koju su malo i povećali…s obzirom na velika ulaganja prošle godine, mene izvješće zadovoljava…
Jedino pitanje ovdje je – zašto nitko ne kupuje po 460 kad realno vrijedi barem 900 ???
zato sto su tu neke druge igre u pitanju. Bit ce toga i po 350 kn, nazalost…
Kolega Sakai ..dajte obrazlozite to ? prije ste govorili 250 sad 350 …budite precizniji,ovako stvarate pomutnju.Hvala
tip top: ” Pali li HPB zeleno svjetlo? ” Nisam baš razumio pitanje uvaženi kolega. Pod zbirnim skrbničkim HPB-a ima još nešto sitno portfeljaša Aureusa, ali mislim da je puno bitnije da je Fuchs kupovao. Danas bi moglo izići nekonsolidirano izvješće za 2007 a u prvom kvartalu će se voditi i dodatne dionice iz dokapitalizacije INDG koje su jučer upisane u SDA. Pozdrav svima i nemojte se previše šaliti obzirom da je danas 1.travanj. Ja ipak moram pa ću napisati g..c,g..c !!![lol] Uspješno trgovanje svima [thumbsup]
Jel’ ovo s INDG dobro ili loše?
Fuch se ukazao jučer!
Kolega Sakai ..dajte obrazlozite to ? prije ste govorili 250 sad 350 …budite precizniji,ovako stvarate pomutnju.Hvala
NAJNOVIJA informacija za Sakai i Zgubidan 10: ( trebali ste biti oprezniji )
Sutra se dijele dionice FNVC, ako ste se danas prijavili do16 sati! – upravi!
Na svaki komad koji posjedujete gazda daje jednu!!!!!!
Vjernost se uvijek nagrađuje!
[bye]
zgubidan10: ” Kolega Sakai ..dajte obrazlozite to ? prije ste govorili 250 sad 350 …budite precizniji,ovako stvarate pomutnju.Hvala ” NAJNOVIJA informacija za Sakai i Zgubidan 10: ( trebali ste biti oprezniji ) Sutra se dijele dionice FNVC, ako ste se danas prijavili do16 sati! – upravi! Na svaki komad koji posjedujete gazda daje jednu!!!!!! Vjernost se uvijek nagrađuje! [bye]
Krivo ste razumjeli, obratno je, za svaku koju imate morate jednu DATI !!!
Evo mog komentara izvještaja. FI je dobro. Aktiva veća za 8.7%, Ukupni prihodi veći za 26%, Dobit veća 18%. Prihodi 4q veći za 26%. Financijska imovina veća za 11 mil. kuna. Book je cca 798 kuna.
Obzirom da ćemo do 15.04. imati konoslidirano izvješće za 2007 godinu posebno sam istaknuo da je financijska imovina veća za 11 mil kuna, jer se pod fin. imovina vodi FNVC Drvar dakle kad dobijemo konsolidirano izvješće dobiti ćemo pravu sliku 2007 godine. Po meni rezultati će tek onda biti puno bolji.
Pozdrav i uspješno trgovanje.[thumbsup]