Evo i to se polako dešava. Prva ponuda na prodaju 480 kn.[cry]
Jednostavno, ovu dionicu ne kreira tržište već nečiji “interesi”[sealed]
Prognozirat hoće li rast ili padat treba ipak ostavit teti u šatoru s kuglom[embarass]
Čini mi se da moje kune neko lagano gricka[bye]
Prognozirat hoće li rast ili padat treba ipak ostavit teti u šatoru s kuglom[embarass]
Bit će bolje… čak se i slažem sa tvojim tragikomičnim postom….[sad]
Mislim dragi kolega da ste malo krivo formulirali svoju rečenicu. Cijenu ove dionicu kreira nezainteresiranost šireg kruga investitora.
Nije mi jasno zbog čega bi netko kupovao ovu dionicu kad ima superlikvidnih, jeftinih dionica ovih dana. Pustite radije temu da zamre. Možda će to pomoći da Vam cijena krene tamo gdje bi Vi željeli.
Hvala Bille na konstruktivnoj kritici.[thumbsup]
Pogodak.
Vrijeme je da zaboravimo na ovaj biserčić[bye]
Poseban pozdrav Znancu. Čovjek ima strpljenja, a i optimizma do neba.
[thumbsup]
Pitam se ima li brane u ovoj dionici…
Naime, znamo da je Marijan založio dionice, vjerojatno da bi podignuo cash (možda za INDG, ili što već). Da je to nekakav margin, Marijan bi se sam pobrinuo u slučaju pada da je podigne dovoljno da ne nastupi margin call. Ovo može lako napraviti jer je dionica vrlo nelikvidna.
Ako ove založene dionice nisu po principu margin call-a, već npr. na temelju procijene stvarne vrijednosti poduzeća od strane banke, onda Marijan ne mora braniti cijenu na burzi i ona može padati slobodnim padom.
Naravno, volio bih da je margin.
@Bill Gates
ne slažem se sa tobom, Znanac upučuje na činjenice koje stoje, a to je daleko od drukanja. Dionica je trenutno van fokusa i to je jedina mana, ćim se to promijeni moguće da explodira sa prvim pozitivnim trendom crobexa. Inače ne posjedujem ovu dionicu, ali pratim zbivnja [wink]
ta esplozija se čeka već jakoo dugo..i taman kad se priblizi vlasnik rasproda ili netko od njegovih i dolazi do štopa…jednostgfavno…ovo bi mogao podići jedino ulaz nekog jakog igrača koji bi poklopio prodaju….ali ovako, pa ovo su smiješni prometi i to već jako dugo…
a da je podcijenjena..uff pa to i vrapci znaju…..i to ne samo hr drvenarija već i turizam i bosna…
Ako ove založene dionice nisu po principu margin call-a, već npr. na temelju procijene stvarne vrijednosti poduzeća od strane banke, onda Marijan ne mora braniti cijenu na burzi i ona može padati slobodnim padom.
Naravno, volio bih da je margin.
Kolega dragi, veliki igrači nemaju uvjete ko mi mali. Nemojte se šaliti [bye]
hoćemo pričati o nelikvidnosti…drugo ime ti je fnvc…evo još jedan dokaz…
..u doba buđenja tržišta kojem upravo gledamo fnvc stoji brz imalo naznake za nekim budućim transakcijama.
rekli smo
dobro poduzeća
perspektivan sektor
fundamentalna podcijenjenost
a što dobijemo kad to izmiksamo…nezainteresiranost…
hoćemo pričati o nelikvidnosti…drugo ime ti je fnvc…evo još jedan dokaz… ..u doba buđenja tržišta kojem upravo gledamo fnvc stoji brz imalo naznake za nekim budućim transakcijama. rekli smo dobro poduzeća perspektivan sektor fundamentalna podcijenjenost a što dobijemo kad to izmiksamo…nezainteresiranost…
Kolega, smatram da mnogi mali dioničari FNVC-a neznaju više zašto vjeruju u ovu dionicu..bojim se da ih od prodaje iste odgovara samo trenutna mizerna cijena i nedostatak interesenata za kupnju..
nema više gric gric? [huh]
nema…[bye]
al bit će…kad je meštri puste..joj do sad je niti jedan FI nije pomaknuo..tko zna dali će ovaj nadolazeći…
..ah kolega, uvjek ostaje vjera u todorića i preuzimanje[lol]
gric
Mada sam rekao da ću malo odmoriti od pisanja na ovoj dionici evo samo par redaka.
Ne bojte se. Ima da se gricka dok Vam zubi ne utrnu. [thumbsup]
Razmislite zašto ???
Svaki se rat osniva na varkama. Stoga, kad smo jaki, moramo se pretvarati da smo nejaki; kad smo aktivni, praviti se da smo neaktivni. [wink]
citat: Umijećenje ratovanja
Trenutno se riješava pitanje izlaska Aureusa ( u cjelini ) iz ove dionice ( zna se zašto Aureus izlazi ), a onda ćete gledati grickanje dok Vam zubi ne utrnu. Plan je već spreman, a krajem mjeseca ću Vam ispisati listu prvih 30 ili 50 dioničara pa će Vam stvari biti puno,puno jasnije.
Pozdrav !!![lol]