FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da budemo preciznij…74 komada![thumbsup]
kad vidim kolko je taj Bujas optimističan oko ove dionice…i kako jedini kupuje…malo mi je ipak lakše…ima još onih koji vjeruju u ovu dionicu…

znanac:

Evo sa tranakcijama. Moja procjena za danas. Zaključna cijena 690 kuna. Promet 1.0-1.1 mil. kuna. G..c,g..c !!!

….tvoj post od 22.02.2007.

uh pec.

..kad vidim kolko je taj Bujas optimističan oko ove dionice…i kako jedini kupuje…malo mi je ipak lakše…ima još onih koji vjeruju u ovu dionicu…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

1. FILIPOVIĆ MARIJAN 450.096 72,89 Osnovni račun
2. HPB D.D. 90.472 14,65 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 13.291 2,15 Skrb. račun
4. VABA D.D. BANKA 7.127 1,15 Skrb. račun
5. LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64 Osnovni račun
6. FLORIČIĆ KRISTIJAN 2.441 0,40 Osnovni račun
7. BUJAS DEAN 1.971 0,32 Osnovni račun KUPIO 123 KOMADA
8. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 1.744 0,28 Skrb. račun
9. CENTAR BANKA D.D. 1.570 0,25 Skrb. račun
10. VUKOVIĆ ROBERT 1.300 0,21 Osnovni račun
Ukupno:

Samo dotični gospodin kupuje ovu dionicu!!!!
Ugodan vikend i mirno spavajte…[rolleyes]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

drago mi je vidjeti da florčići aureus ne izlaze..
eh, kad bi još jedan fond zagrizo…

…nemoj da ti je drago, jer tek kada oni izađu cijena dionice fnvc ide gore…

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Molim pojašnjenje neukom puku…
Zašto bi Aureus i njegov gazda kočili cijenu?
Pa zar nije i njima u cilju veči prinos, pogotovo Aureusu. Reputacija mu se strmoglavljuje brže od Kosteliča na spustu.

…nemoj da ti je drago, jer tek kada oni izađu cijena dionice fnvc ide gore…

da..na temelju čega…zar ćete vi pokupovati višak…naravno podržavam izlazak jednog fonda ali treba ulaziti netko novi ili bar dva…aureus je imao/ima politiku jakog radsta i to mu je bila najbolja reklama…florčič i auerus su na hold ..i neka tako i ostanu..

Molim pojašnjenje neukom puku…
Zašto bi Aureus i njegov gazda kočili cijenu?
Pa zar nije i njima u cilju veči prinos, pogotovo Aureusu. Reputacija mu se strmoglavljuje brže od Kosteliča na spustu.

prvo pa muško…
…pa ne vidim da koče…samo što i ne kupuju..

50,

Samo dotični gospodin kupuje ovu dionicu!!!!
Ugodan vikend i mirno spavajte…[rolleyes]

Meni jedna stvar nikako nije jasna. Zašto dotični Bujas, na tržištu na kojem su blue chipovi pali 20% i dosta ih na ovim cijenama ima odlične fundamnete, kupuje nelikvidnu dionicu? Meni to izgleda pomalo čudno, pogotovo ako znamo da je i sam većinski vlasnik nešto prodavao. [undecid]

Molim pojašnjenje neukom puku… Zašto bi Aureus i njegov gazda kočili cijenu? Pa zar nije i njima u cilju veči prinos, pogotovo Aureusu. Reputacija mu se strmoglavljuje brže od Kosteliča na spustu.

Ma naravno da bi Aureus-u bilo itekako u interesu da se cijena udvostruči, ali se ne usude sami je pokušati dići jer je prerizično, uz tako mali free-float i odredbu hanfe po kojoj mirovinci tu ne smiju.

[color=black][/color]

Uzmite u obzir nekoliko činjenica. Nije bitno tko kupuje dionicu već po kojoj cijeni kupuje. FNVC je dobra tvrtka koja se razvija. Točno je da je Filipović prodao prije godinu dana 8000 komada dionica, ali je poslije kupio 4000 po većim cijenama. Što se tiče fondova npr. Aureusa on će vjerovatno izići jer je u prvih 10 i vlasnik Aureusa koji nije prodao nijednu dionicu.

Trenutno je mršava i kupnja i prodaja ali najbolje da uzmete fundamentalne pokazetelje i tehničku analizu.

Što se tiče kupnje Bujasa ko zna, možda je kupovao i još neke dionice,možda čeka da još padnu.

Osobno mislim da je kupio na vrlo niskim razinama obzirom na prošlogodišnje cijene.

Ipak najbitnije je da će u FI 2007 godine ući prodaja zgrade kao izv. prihod, a da ne spominjemo ulaganje od 30 mil. Eura u Gerovu, poticaje i fundamente.

Sami odlučite da li je bolje sad kupovati neke blue chipove ili FNVC i neke druge potcijenjene dionice.

Pozdrav i uspješno trgovanje.[thumbsup]

Točno je da je Filipović prodao prije godinu dana 8000 komada dionica, ali je poslije kupio 4000 po većim cijenama. Što se tiče fondova npr. Aureusa on će vjerovatno izići jer je u prvih 10 i vlasnik Aureusa koji nije prodao nijednu dionicu.

prva rečenica mi je bezveze jer, obzirom na udio u vlasništvu, postoji obveza javne ponude kod ponovne kupnje………..smisao druge rečenice ni nakon više čitanja nisam uspio uloviti.

New Report

Close