To će vjerojatno Marjanček odigrati kad ocijeni da treba! Unutra su ove tri banke koje vjerojatno imaju Marjančekov blagoslov i dil. Sada je samo pitanje KADA! Osobno bih još dokupio dok se može! Bit će tu sve OK![thumbsup]
Tako sam i ja mislio, ali me muči jer sam sličan scenarij gledao na nekoliko dionica (EIG, JDOS isl.), tako da više nisam uvjeren. Ali što je tu je, čekati ćemo.
tip top: ” To će vjerojatno Marjanček odigrati kad ocijeni da treba! Unutra su ove tri banke koje vjerojatno imaju Marjančekov blagoslov i dil. Sada je samo pitanje KADA! Osobno bih još dokupio dok se može! Bit će tu sve OK![thumbsup] ” Tako sam i ja mislio, ali me muči jer sam sličan scenarij gledao na nekoliko dionica (EIG, JDOS isl.), tako da više nisam uvjeren. Ali što je tu je, čekati ćemo.
Pa ipak je ova dionica bolja barem 100% od EIG ( gubitaš ) i JDOS totalno netransparentnog!
Ipak ostaje pitanje kada možemo očekivati nešto dobrog ovdje..ja sam nažalost prisutan u sve 3dionice(FNVC,EIG,JDOS),baš sam pehist…danas se pokupilo sve na 540 i 560,ali to su ionako mizerne razine za ovu dionicu..
Pa ipak je ova dionica bolja barem 100% od EIG ( gubitaš ) i JDOS totalno netransparentnog!
bas bi bilo lijepo da malo argumentiras sto je to tako nestrasparentno kod JDOSa, a transparentno kod FNVCa?
a ono sto si pisao o bankama. pa ti barem nisi toliko friski da ne razlikujes skbrnicki racun od pozicije banke. ako pratis ovu dionicu onda vjerojatno dobro znas da se radi o, kako ti to velis, Marjančekovim založenim dionicama.
Pozdravljam gospodina Saska i vidim da se jos uvjek sjeća mojeg “tvrdoglavog neznanja” u vezi s CEBA ( i danas je imam )na kojem sam se ispričao! Ne znam, nekako mi se JDOS osobno ne sviđa pošto sam imao vrlo neugodno iskuszvo s njima, tj. njihovim zaposlenicima! ( možda je to subjektivna ocjena )
U FNVC ostajem do daljnjeg, a g. Saska bi odmah iskoristio i pitao da li ima kakvih saznanja o BCIN?
Zahvaljujem![thumbsup]
hvala zadnjem kupcu što je bar malo zaustavio potop[thumbsup]
presmiješno je gledat fnvc kao jednu od zelenih dionica danas. Kakav dan!
[sealed]
21-01
2. HPB D.D. 90.472 14,65 Skrb. račun -100
[sealed]
Opet gazda koji zna koliko vrijedi ova dionica prodaje Vama naivcima. Interesantno. Svaka čast Marijane [thumbsup]
Ovaj HPB je zbirni skrbnički račun tako da to trebate uzeti u obzir.
Trenutno je FNVC na 0.65 booka i kao takav najpotcijenjeniji na tržištu obzirom na rezultate.
Vrijeme će pokazati koliko ova dionica stvarno vrijedi. Po mojim izračunima fer cijena je oko 1200 kuna, ali ne određujem cijenu ja ( nažalost ) nego tržište.
Pozdrav i uspješno trgovanje svim forumašima.[thumbsup]