FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da…baš je dosadno…al opet bolje to nego da prodaju mali i ruše ionako nisku cijenu finvesta…
vidjet ćemo drugi tjedan da li je uistinu prodao onih 992 komada Aureus…a možda i tko ih je kupio…
današnji dan naslućuje da bi idući tjedan moglo biti živahno na burzi…vidjet ćemo hoće li konačno i na finvestu krenuti…
a s prometom će sigurno doć i kolega znanac…stoga priželjkujem da se znanac pojavi na temi čim prije…
moram se požalit malo…znate šta mi je najgore na ovoj dionici?..ovako…prosjek ulaza mi je 610 kn…već je nekoliko puta znala cijena doć do 700 pa tres na 640-650 kn…ne znam kad će cijena idući put na te razine od 700 kn…ali znam da ću bit u velikim dilemama prodati ili zadržati…

…prosjek ulaza mi je 610 kn…već je nekoliko puta znala cijena doć do 700 pa tres na 640-650 kn…ne znam kad će cijena idući put na te razine od 700 kn…ali znam da ću bit u velikim dilemama prodati ili zadržati…

Moram priznati da je moj prosjek nešto viši, ali neću prodavati ispod svog targeta, Najbolje je postaviti target i ne odstupati od njega moj je 1200.

1200. [thumbsup]

ppeco: ” AL ovo stanje koje vidim na stranicama SDA nije danasnje stanje na kraju trgovanja? ” ne, to je stanje trgovine od pred tri dana…

IMAS PM

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Evo izvjestaj sa skupstine,ne zelim komentirati a Vi kako hocete
GLAVNA SKUPŠTINA FINVEST CORP -a d.d. U ČABRU
Marijan Filipović na čelu Nadzornog odbora

ČABAR – U prostorijama Finvest corpa d.d. Čabar održana je redovita glavna skupština Dioničkog društva, na kojoj je podneseno izvješće Uprave o stanju Društva i Nadzornog odbora, usvojeno je godišnje financijsko izvješće za 2006. godinu, dana je razrješnica članovima Uprave i Nadzornog odbora, imenovan revizor za 2008. godinu, donesena odluka o izmjeni statuta te imenovani novi članovi Nadzornog odbora.
Na konstituirajućoj sjednici novog nadzornog odbora društva Finvest corp d.d. za predsjednika je izabran Marijan Filipović, za njegovog zamjenika Vidoslav Žagar, a u Nadzornom su odboru još Luka Stojaković i Hrvoje Janeš iz Zagreba te Marina Žic iz Malinske, svi s mandatom od četiri godine. Na sjednici je usvojena pisana ostavka Marijana Filipovića na dužnost predsjednika Uprave zbog nespojivosti dužnosti predsjednika Uprave i predsjednika Nadzornog odbora. Za novog je predsjednika Uprave imenovan dosadašnji član Uprave Marin Filipović, dok je za novog člana Uprave imenovan Anton Bolonić iz Malinske, oba s mandatom od pet godina.

Zaboravio sam staviti
Izvor:Novi list

a nema se šta komentirat…
bojao se da danas ne završimo u blokadi….[lol]
čamimo i dalje…nema nam druge…[bye]

evo, prema novim podacima top 10 se nije mijenjao znači onih 900 kom nije prodavao aureus…

FINVEST CORP D.D./REDOVNE FNVC-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. FILIPOVIĆ MARIJAN 450.096 72,89 Osnovni račun
2. HPB D.D. 90.572 14,67 Skrb. račun
3. CENTAR BANKA D.D. 13.291 2,15 Skrb. račun
4. VABA D.D. BANKA 7.127 1,15 Skrb. račun
5. LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64 Osnovni račun
6. FLORIČIĆ KRISTIJAN 2.441 0,40 Osnovni račun
7. BUJAS DEAN 1.774 0,29 Osnovni račun
8. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 1.744 0,28 Skrb. račun
9. CENTAR BANKA D.D. 1.570 0,25 Skrb. račun
10. VUKOVIĆ ROBERT 1.300 0,21 Osnovni račun
Ukupno: 92,94

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Evo nas i povjesno niskim razinama, zbilja neobjašnjivo :560 kn.
Što je to što odvalči ulagače od ove dionice, pitam se.
Firma uopće nije loša, puno ulažu u nove poslove.
MF je smanjio svoj udio u zadnjih pola godine koliko vidim tako da je sad veća količina dionica na raspolaganju za trgovanje ali nema napretka.

Tako ti je to kod nas, ako nešto vrijedi to ne valja, ako je netko pametniji proglase ga neuračunjivim!
Zato ako misliš drukčije i ako te proglase ” ludim ” ZNAJ da si normalan i nadprosječan! U svijetu bi bio prihvaćen, ovdje ne.
Tako ovdje vrijedi ono što vani nitko nebi ni pogledao a kamoli uložio novčiće![thumbsup]

Evo nas i povjesno niskim razinama, zbilja neobjašnjivo :560 kn.
Što je to što odvalči ulagače od ove dionice, pitam se.
Firma uopće nije loša, puno ulažu u nove poslove.
MF je smanjio svoj udio u zadnjih pola godine koliko vidim tako da je sad veća količina dionica na raspolaganju za trgovanje ali nema napretka.

…fali agresivan fond i većina dionica u rukama jednog vlasnika koji je uz to i burzovni maher..,

imam i držim, suludo je prodavati na ovim razinama, IMHO

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

To će vjerojatno Marjanček odigrati kad ocijeni da treba!
Unutra su ove tri banke koje vjerojatno imaju Marjančekov blagoslov i dil. Sada je samo pitanje KADA!
Osobno bih još dokupio dok se može!
Bit će tu sve OK![thumbsup]

New Report

Close