Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Uskoro ćete od Marina ( ne Marijana ) dobiti vrlo jake karte na stol.
Ali ipak pričekajmo da ih objavi. Ipak je on sad predsjenik Uprave.
Pozdrav[thumbsup]
I do sada je bilo jakih karata, ali slaba korist kada niti jake karte ne potiču kupnju. No dobro, da vidimo i to dijeljenje…
ošlo 992 komada… ajmo sad…kikiriki,kokice…
to neko veći bježi[bye]
fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5
ajmo malo pretpostavit…prodavatelj je Aureus…pitanje glasi…tko je kupac?
a možda to u ovom trenutku nije ni bitno…saznat ćemo uskoro…bitno da se našao netko…[thumbsup]
ajmo malo pretpostavit…prodavatelj je Aureus…pitanje glasi…tko je kupac? a možda to u ovom trenutku nije ni bitno…saznat ćemo uskoro…bitno da se našao netko…[thumbsup]
Najvjerojatnije da Aureus izlazi,eto ni ja nisam imao vise zivaca izasao sam skroz,iako smatram da je dobra dionica ali previse se igra na njoj.
Najvise me je pogodilo da sa skupstine nemamo nikakav izvjestaj,najvjerojatniji je scenario kako je prije par postova jedan kolega napisao da se istisnu mali dionicari,sto se mene tice i uspjeli su,bez obzira da dionica ode gore koliko hoce [bye]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
ako je aureus ond su raspodali više od pola portfelja…a tko ulazi..
kolga zeko, po koliko se ušli u fncv…ako se može znati…čisto da vidim po koliko su forumaši/investit. spremni rezati svoje poz..
pozdrav
fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5
ako je aureus ond su raspodali više od pola portfelja…a tko ulazi.. kolga zeko, po koliko se ušli u fncv…ako se može znati…čisto da vidim po koliko su forumaši/investit. spremni rezati svoje poz.. pozdrav
Recu ti iskreno,iako malo tko pise o gubicima,kad citam postove svi ste u plusu.
Ulaz izmedju 660-685,izlaz570-590
ja nisam ovdje u plusu…al neću prodavat…
ulazio sam po 570, 640, 600…najviše po 640…
prosjek mi je 610 kuna…
ja nisam ovdje u plusu…al neću prodavat… ulazio sam po 570, 640, 600…najviše po 640… prosjek mi je 610 kuna…
Puno bolji ulaz od moga[thumbsup]
Iako sam cak u malom plusu jer sam usao u Tisak i Belje,nesto sam i od toga proda pa sada cu uci ipak u nesto likvidno a trenutno danas ipak ima finog izbora[proud]