FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

FNCV ce bit nova IKEA!

Prije novi MUNDUS !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kao što je vidljivo RBA EQI zadržava jedini cijenu na ovim razinama. Ima još 1650 dionica i ovaj nalog na prodaji ( koji je bio 300 komada ) je njegov. Kad ga počiste, ostaje mu još cca 1300 komada i kraj za njega. Aureus je prodao dogovorno Fuchsu, a Bujas je pod marginom i dalje dokupljuje. Sve ćete vidjeti u četvrtak i petak. ( ne znam samo hoće li sda objaviti listu u četvrtak zbog blagdana )

Onda nema više natrag. Isti igrači će voditi cijenu INDG i FNVC-a. ( Galinec, Floki i Marijan ) A oni jako dobro znaju kako podići cijenu.

U očekivanju izvješća 3q srdačno Vas pozdravljam. Ne znam da li da kažem : G..c,g..c !!![smiley2]

Ma dobro, neću !

Ma neka zadrže cijenu bar na ovim razinama, to bi već bio uspjeh

Uspjeh će biti kad prijeđe cijenu od 1600 kuna. Sadašnja cijena je sramotno mala.

Evo i TA da to potkrijepi.

kakvo mišljenje imate s obzirom da je P/E oko 100 t,j oćeli sa novim FI taj omjer pasti

Uspjeh će biti kad prijeđe cijenu od 1600 kuna. Sadašnja cijena je sramotno mala. Evo i TA da to potkrijepi.

Vrlo vjerjatno kad izadje 3q,nemoj se ustrucavati kolega reci

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Vrlo vjerjatno kad izadje 3q,nemoj se ustrucavati kolega reci

Ne dragi kolega zeko, nego kad Raiff. EQI iziđe do kraja iz ove dionice. ( imaju još tj. prije 3 dana 1650 komada )

Onda rast nema tko kočiti.

Pozdrav

Da,samo je pitanje imaju li kome prodati[smiley9]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

zeko: ” Vrlo vjerjatno kad izadje 3q,nemoj se ustrucavati kolega reci ” Ne dragi kolega zeko, nego kad Raiff. EQI iziđe do kraja iz ove dionice. ( imaju još tj. prije 3 dana 1650 komada ) Onda rast nema tko kočiti. Pozdrav

kolega prije bi rekao da drvna industrija nije u fokusu…gledajte samo koliko je trebalo brodarima da uđu u fokus…ja si sve nešto mislim da ćemo mi prezimiti u svojim vrlim drvarima [smiley2]

Ne bih se složio. Ulazak Fuchsa u prvih 10 FNVC pokazuje da ako on koji predstavlja FNVC u INDG nije sigurno kupovao dionice Marijanu iza leđa. Marijan zna da je on kupovao kao i Floki. Ponavljam Fuchs u prvih 10 sasvim sigurno znali rast znajući da ga Marijan i Floki neće rušiti jer su svi oni i u prvih 10 u INDG. A ako znamo da je on i direktor Positusa i još nekih firmi onda znamo tko stoji iza njega.

E sad se zapitajte: Da li bi Marijan ili Floki rušili Galincu cijenu FNVC znajući da im on može rušiti cijenu u INDG ??

Naravno da ne. Kupnja je dogovorena ( Aureus – Fuchs ) kao i ova današnja transakcija na INDG ( 681 komad ).

Pozdrav

Ne bih se složio. Ulazak Fuchsa u prvih 10 FNVC pokazuje da ako on koji predstavlja FNVC u INDG nije sigurno kupovao dionice Marijanu iza leđa. Marijan zna da je on kupovao kao i Floki. Ponavljam Fuchs u prvih 10 sasvim sigurno znali rast znajući da ga Marijan i Floki neće rušiti jer su svi oni i u prvih 10 u INDG. A ako znamo da je on i direktor Positusa i još nekih firmi onda znamo tko stoji iza njega. E sad se zapitajte: Da li bi Marijan ili Floki rušili Galincu cijenu FNVC znajući da im on može rušiti cijenu u INDG ?? Naravno da ne. Kupnja je dogovorena kao i ova današnja transakcija na INDG ( 681 komad ). Pozdrav

Kako god bilo, samo da INDG raste. [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Ne bih se složio. Ulazak Fuchsa u prvih 10 FNVC pokazuje da ako on koji predstavlja FNVC u INDG nije sigurno kupovao dionice Marijanu iza leđa. Marijan zna da je on kupovao kao i Floki. Ponavljam Fuchs u prvih 10 sasvim sigurno znali rast znajući da ga Marijan i Floki neće rušiti jer su svi oni i u prvih 10 u INDG. A ako znamo da je on i direktor Positusa i još nekih firmi onda znamo tko stoji iza njega. E sad se zapitajte: Da li bi Marijan ili Floki rušili Galincu cijenu FNVC znajući da im on može rušiti cijenu u INDG ?? Naravno da ne. Kupnja je dogovorena ( Aureus – Fuchs ) kao i ova današnja transakcija na INDG ( 681 komad ). Pozdrav

pa o tom vam ja i prićam…nema fokusa investirora…a igre u ovim đavoljim trokutima ne moraju uvijek ići u našu korist…
npr. ja sam siguran da će mundus prikazati povećanje dobiti od 100%, ali kako će nam to pomoći…bojim se nikako (citiram) [smiley2]

New Report

Close