Kao što je vidljivo RBA EQI zadržava jedini cijenu na ovim razinama. Ima još 1650 dionica i ovaj nalog na prodaji ( koji je bio 300 komada ) je njegov. Kad ga počiste, ostaje mu još cca 1300 komada i kraj za njega. Aureus je prodao dogovorno Fuchsu, a Bujas je pod marginom i dalje dokupljuje. Sve ćete vidjeti u četvrtak i petak. ( ne znam samo hoće li sda objaviti listu u četvrtak zbog blagdana )
Onda nema više natrag. Isti igrači će voditi cijenu INDG i FNVC-a. ( Galinec, Floki i Marijan ) A oni jako dobro znaju kako podići cijenu.
U očekivanju izvješća 3q srdačno Vas pozdravljam. Ne znam da li da kažem : G..c,g..c !!![smiley2]
Ma dobro, neću !
Uspjeh će biti kad prijeđe cijenu od 1600 kuna. Sadašnja cijena je sramotno mala.
Evo i TA da to potkrijepi.
Uspjeh će biti kad prijeđe cijenu od 1600 kuna. Sadašnja cijena je sramotno mala. Evo i TA da to potkrijepi.
Vrlo vjerjatno kad izadje 3q,nemoj se ustrucavati kolega reci
Vrlo vjerjatno kad izadje 3q,nemoj se ustrucavati kolega reci
Ne dragi kolega zeko, nego kad Raiff. EQI iziđe do kraja iz ove dionice. ( imaju još tj. prije 3 dana 1650 komada )
Onda rast nema tko kočiti.
Pozdrav
zeko: ” Vrlo vjerjatno kad izadje 3q,nemoj se ustrucavati kolega reci ” Ne dragi kolega zeko, nego kad Raiff. EQI iziđe do kraja iz ove dionice. ( imaju još tj. prije 3 dana 1650 komada ) Onda rast nema tko kočiti. Pozdrav
kolega prije bi rekao da drvna industrija nije u fokusu…gledajte samo koliko je trebalo brodarima da uđu u fokus…ja si sve nešto mislim da ćemo mi prezimiti u svojim vrlim drvarima [smiley2]
Ne bih se složio. Ulazak Fuchsa u prvih 10 FNVC pokazuje da ako on koji predstavlja FNVC u INDG nije sigurno kupovao dionice Marijanu iza leđa. Marijan zna da je on kupovao kao i Floki. Ponavljam Fuchs u prvih 10 sasvim sigurno znali rast znajući da ga Marijan i Floki neće rušiti jer su svi oni i u prvih 10 u INDG. A ako znamo da je on i direktor Positusa i još nekih firmi onda znamo tko stoji iza njega.
E sad se zapitajte: Da li bi Marijan ili Floki rušili Galincu cijenu FNVC znajući da im on može rušiti cijenu u INDG ??
Naravno da ne. Kupnja je dogovorena ( Aureus – Fuchs ) kao i ova današnja transakcija na INDG ( 681 komad ).
Pozdrav
Ne bih se složio. Ulazak Fuchsa u prvih 10 FNVC pokazuje da ako on koji predstavlja FNVC u INDG nije sigurno kupovao dionice Marijanu iza leđa. Marijan zna da je on kupovao kao i Floki. Ponavljam Fuchs u prvih 10 sasvim sigurno znali rast znajući da ga Marijan i Floki neće rušiti jer su svi oni i u prvih 10 u INDG. A ako znamo da je on i direktor Positusa i još nekih firmi onda znamo tko stoji iza njega. E sad se zapitajte: Da li bi Marijan ili Floki rušili Galincu cijenu FNVC znajući da im on može rušiti cijenu u INDG ?? Naravno da ne. Kupnja je dogovorena kao i ova današnja transakcija na INDG ( 681 komad ). Pozdrav
Kako god bilo, samo da INDG raste. [smiley2]
Ne bih se složio. Ulazak Fuchsa u prvih 10 FNVC pokazuje da ako on koji predstavlja FNVC u INDG nije sigurno kupovao dionice Marijanu iza leđa. Marijan zna da je on kupovao kao i Floki. Ponavljam Fuchs u prvih 10 sasvim sigurno znali rast znajući da ga Marijan i Floki neće rušiti jer su svi oni i u prvih 10 u INDG. A ako znamo da je on i direktor Positusa i još nekih firmi onda znamo tko stoji iza njega. E sad se zapitajte: Da li bi Marijan ili Floki rušili Galincu cijenu FNVC znajući da im on može rušiti cijenu u INDG ?? Naravno da ne. Kupnja je dogovorena ( Aureus – Fuchs ) kao i ova današnja transakcija na INDG ( 681 komad ). Pozdrav
pa o tom vam ja i prićam…nema fokusa investirora…a igre u ovim đavoljim trokutima ne moraju uvijek ići u našu korist…
npr. ja sam siguran da će mundus prikazati povećanje dobiti od 100%, ali kako će nam to pomoći…bojim se nikako (citiram) [smiley2]